Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba [virus]

238 pregleda · 15 odgovora · otvorena 28.06.2010. u 22:30

Imam jedno pitanje jel istina da na gamers.ba ima virus posto uvjek kad ulazim nes mi se pokazuje isto ko virus neznam jel isto kod vas udjem pise nesto ignore isto ko virus et ako ima kakav problem isti neka odg na temu .
to je virus tebi na kompu na gb.a nije sigurno
pozz
Nije istina , to je do tebe ;)
Like I said na prošloj temi, ako nemaš kreditnu karticu, PayPal, ili bilo što čime plaćaš preko interneta ne trebaš se brinuti, jer je zasigurno stavljen Zeus na server tako da... Sigurno ti neće uzeti password MSN-a, ili facebook-a, jer od nekog tamo sasvim trećeg lika mogu naći bank account sa 15.000$

Logika. :D
xD mozda kada posucejes moj profil jer sam ubacio onaj stari virus sa g.ba sto je bio .... neznam xD meni sa nod kis i avas i jos 1 nista ....
Jason je napisao/la:
Like I said na prošloj temi, ako nemaš kreditnu karticu, PayPal, ili bilo što čime plaćaš preko interneta ne trebaš se brinuti, jer je zasigurno stavljen Zeus na server tako da... Sigurno ti neće uzeti password MSN-a, ili facebook-a, jer od nekog tamo sasvim trećeg lika mogu naći bank account sa 15.000$

Logika.
ma to seceru djess baaaa
Jason je napisao/la:

Logika. :D
Znaci ja sto imam sve vrste ziro racuna, debitnih, paypala, ku****a palceva ovdje saveanih cu da popusim ku**c? :/
korel je napisao/la:
Znaci ja sto imam sve vrste ziro racuna, debitnih, paypala, ku****a palceva ovdje saveanih cu da popusim ku**c? :/
Eh,
Pitanje je hoće li tebe primjetiti među hiljadu drugih ljudi, ako je zaista slučaj da su kinezi i Gamers.ba ownali, jer je zasigurno da su BHTelecom.ba , ubacili su bili zeus-a, botnet.

Najbolje ti je da mjenjaš sve moguće podatke. Od security question-a, do ostalih sranja.
Jason je napisao/la:
Eh,
Pitanje je hoće li tebe primjetiti među hiljadu drugih ljudi, ako je zaista slučaj da su kinezi i Gamers.ba ownali, jer je zasigurno da su BHTelecom.ba , ubacili su bili zeus-a, botnet.

Najbolje ti je da mjenjaš sve moguće podatke. Od security question-a, do ostalih sranja.
a idu u pm svoju
Najjače je što meni u zadnje pola godine nikad nije izbacilo ništa.
Jason je napisao/la:
Eh,

Hoces da kazes da bi se pola nas uglavnom moglo obrukati ?
nera_f je napisao/la:
Hoces da kazes da bi se pola nas uglavnom moglo obrukati ? ;D
Da...

Al bolje za nas, ionako je glupo što su uopšte inficirali bosanske sajtove, zna se da ovdje rijetko ko koristi kreditne da plaća online... :D

nera_f je napisao/la:
Hoces da kazes da bi se pola nas uglavnom moglo obrukati ?
hahahahahah xD

Moram dodati od tetke iz Amerike kartice kakve, da ne ispadnem cigan.
I kod mene se nerijetko desi ISTO !

A uceras im, kod mene na compu jedino moze naci uplatnica/cekova :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.