Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GRAS(revizori)

180 pregleda · 18 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 23:13

evo problema,danas su mi oduzeli iskaznicu(zbog starog kupona) neki revizori(nagovorio sam im se svega,al to nije vazno:)),i dali su mi potvrdu da moram platit dole u grasu oko 27,28 maraka,i sad kao prvo dali ima pravo da mi oduzme iskaznicu zobg starog kupona(nije da sam falsifikovo), i sta ako neplatim,nesto su mi srali da necu moc nikad vise izvadit iskaznicu,a meni se sad nevadi,nisam ni planiro tokom raspusta,al morao bi oko septembra kad pocne skola,imal iko iskustva s ovim,pa da mi malo pojasni,admini nebrisite temu dok neko neda odgovor
HVALA
Moraš platiti kako god okreneš. btw. ispao si debil, samo kažeš izlazim na slijedećoj i vozdra.
Jesi glup leek
Treb'o si samo izać' na sljedečoj stanici i uči na drugi tramvaj
Moraćeš im platiti.
Nećeš moći izvaditi iskaznicu dok ne platiš.
hIGHZOOR je napisao/la:
Jesi glup leek
Treb'o si samo izać' na sljedečoj stanici i uči na drugi tramvaj
sljedećoj*
ući*
ma finta je sto sam zurio bio,i pokazem mu i uhvate me peglat njih trojica,,a ocul moc izvadit opet u septembu(kad opet krene nova godina,ono standardno potvrda i ono) il nemogu to uradit dok ovo neuradim,znam da sam ispo debil,mogo sam ga ko coek zamolit il nesto ,a ne napsovat mu se majke odma,i na kraju zakasnio opet
voLume je napisao/la:
Moraćeš im platiti.
Nećeš moći izvaditi iskaznicu dok ne platiš.
oj zapamticu mu ime,neki broj njegov mu je 60,a prvo cu ime trazit pa onda,jos valja kesirat i ovako sam tanak slovom,a i s mozgom:(
Ima ti pravo uzeti. Tako sam se ja sjebo al fini neki revizor bio reko mi ja ti sad imam pravo uzeti i napisati prijavu al nisam kreten. Ja reko normala neću više
Nije sad da se nesto qrcim, ali ti revizori su najvece pi**e, samo zene i djecu smiju da maltretiraju, znaci danas kod sebilja nekoj zeni naplazio 30 KM jer nije ponistila kartu, a zena nema za hljeba kokuz teski, jos ga moli i nece, a njih trojica...
ahahha qme i meni se to desilo
zadnji dan skole ja se vracam kuci i na sutjesci ( a imo kupon od prije 2 god samo sto je slican ovome sad sto ej bio)
i ja reko ae provucu se jos ovaj put kad me bot zaustavi poce nesh da prica kad mi frajer uze iskaznicu ja reko daj mi ba iskaznicu kaze nedam daj ti meni 27 maraka,ja reko neam,kaze on meni kad budes imo samo dodji u gras i dacu ti ja .....
ja mu plako ondje
al jbg jel mogu ja izvaditi novu iskaznicu da neplacam tu,ispaltnije mi dodje-.....
draxXx je napisao/la:
ma finta je sto sam zurio bio,i pokazem mu i uhvate me peglat njih trojica,,a ocul moc izvadit opet u septembu(kad opet krene nova godina,ono standardno potvrda i ono) il nemogu to uradit dok ovo neuradim,znam da sam ispo debil,mogo sam ga ko coek zamolit il nesto ,a ne napsovat mu se majke odma,i na kraju zakasnio opet
Ti im se napsovao majke ? :/
ma jarane kad mi je reko 27 marak,apsovo sam mu se svega moguce,vala ima da mu treazim ime kad mi god dodje sljedeci put u tramvaju neki revizor prvo cu gaga pitat kako se zove,pa onda mu pokazat
Brate sto si mu dao iskaznicu. Cim nesto pocne ha-hu ti iskaznicu u dzep i cia0. On nema pravo da te rovi. A kod nas su maloljetnici zasticeni k'o medvjedi. Znaci udari te, drzava njega udari po dzepu. Jednostavno nemoj izaci. On te nece iznijeti iz javnog prevoza sigurno.
Drugi nacin ti je sve na finjaka. Slozis mu neku pricu, normalno moras biti uvjerljiv, i naravno pusti te.

Vidi kad pocne skola ako mozes izvaditi kupon izvadi, ako ne mogne plati i cia0.

@EDIT: Svaki revizor pri kontroli po zakonu mora pokazati svoju akreditaciju. ))
ACAB je napisao/la:
Nije sad da se nesto qrcim, ali ti revizori su najvece pi**e, samo zene i djecu smiju da maltretiraju, znaci danas kod sebilja nekoj zeni naplazio 30 KM jer nije ponistila kartu, a zena nema za hljeba kokuz teski, jos ga moli i nece, a njih trojica...
ma debili prai,ja kad se vracam streninga(kosarka) s rajom nas 4,5 znaci nesmije da te pita iams li kartu a bude ih 2,3 ,il nekad kad se vracam iz teretane idem s trenerom kuci(zivi bblizu mene) i on visok,nabildan,aj se prepadnem kad ga vidim,znaci prolaze oni kroz tramvaj nas dva zajedno sjedimo kazu oni uredu je,lik u zivotu nije karte kupio,mogu zene i vake levate kosto sam ja al samo dok smo sami,cim si snekim nesmije pric,al ja da imam para ja bi kupio kupon,a sad jos ovo moram plati:(,a necu moc ni izvadit novu dok ovo neplatim,tako da mi ostaje samo platit i cekat revizora tog i onda mu se opet najebat majke
Pridji kupi, nismo skupi, kuponi,kuponi,kuponi !

Brat se voz'o pola godine, na mašinske kupone, CIA me nije mogla skontat'
Rapter je napisao/la:
Brate sto si mu dao iskaznicu. Cim nesto pocne ha-hu ti iskaznicu u dzep i cia0. On nema pravo da te rovi. A kod nas su maloljetnici zasticeni k'o medvjedi. Znaci udari te, drzava njega udari po dzepu. Jednostavno nemoj izaci. On te nece iznijeti iz javnog prevoza sigurno.
Drugi nacin ti je sve na finjaka. Slozis mu neku pricu, normalno moras biti uvjerljiv, i naravno pusti te.

Vidi kad pocne skola ako mozes izvaditi kupon izvadi, ako ne mogne plati i cia0.

@EDIT: Svaki revizor pri kontroli po zakonu mora pokazati svoju akreditaciju. :)))
to cu probat svakako,vidjecu ako mognem,ako ne platit jbg,nego revolt me opalio nisam mogo finjaka olpalit nego samo (je****e ovog i onog)
a akreditaciju ce mi iscitavat:Dbudul htjeli kartu odmenee
Moraš im platiiti brate inače nemožes izvaditi iskaznicu.
Ispo si debil , samo kažes izlazim na slijećoj stanici i v0'zdraa ! 9-)
Ja sam se vozo sa kuponom od 2007 nikad me skontali nisu :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.