Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bear Grylls

175 pregleda · 18 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 22:18

Pozdrav drustvo ..

Zanima me kada i na kojem kanalu imaju epizode onog "Discovery surviving " , kako vec. Bear Grylls je taj vodic koji istrazuje.Ako mozete da mi date raspored , kada i na kojim kanalima.
Na discovery channel a termine potrazi na stranici discovery channel-a
c0r3 je napisao/la:
Na discovery channel a termine potrazi na stranici discovery channel-a
Ama nikako ne mogu naci kada ima , trazio na njihovoj stranici , rijetko kada uhvatim :S.
Imas na RTL hrvatskom svake nedjelje u 17:30 ...A za discovery nezz valjda imaju kakav website i raspored :)
Skini i gledaj ko covjek
Sad ja mislim da nije vise tako...veoma je opala gledanost jer ne snimaju vise nove...samo repriziraju i stavljaju one neke isjecke tj. djelove iz nekih emisija. :)
daco1 je napisao/la:
Ama nikako ne mogu naci kada ima , trazio na njihovoj stranici , rijetko kada uhvatim :S.
ako nema na sajtu ima na google ;);)
imas discovery ako oces gledat nove epizode,a ako si tek poceo gledat ima RTL kanal tu su malo starije epizode

pa et vidi
Na RTL-u svaka nedjelje u 17:30 možeš gledati,zove se Discovery Channel.Orginalni naslov je Man vs Wild.
GL
Mislim da od 30. 08. krecu nove epizode na Discovery-u, pa ce biti ponedjeljkom vjerovatno Ultimate Survival, kao sto je bilo i prije kad su nove prikazivali. Mislim da je prije bilo oko 22:00.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.