Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mala Pomoć oko pronalaska ove igre.

86 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 18:56

Eh ovako , neki dan otišao kod druga i on igra wowa , pokazao mi je neke finte' i veoma mi se igra svidjela'.

Ali , on je kupio full igru od 57 maraka , sa nekim svim gradovima ili neznam kako on to kaze .

Takodje znam da ima neki kod , da se nemoze instalirati na 2 razl. kompjutera , tako da mi nepada na pamet dati 57 maraka na igru , pa da mi neko pomogne , kako da nabavim tu igru , pokušao sam sa neta , al ima nekakvih 328932 stvari za download , a nisam u stanju da sve downloadam (nemam na šta :r) , pa da mi pomognete , ako neko ima neinstaliranu ili nešto sl. , nudim kredit po dogovoru.

Unaprijed hvala ! :g
Ma kakvih 57 maraka. Odes na pijacu 6 maraka kupis Wow , i ja sam tako.... :D:D:D
gasol je napisao/la:
Ma kakvih 57 maraka. Odes na pijacu 6 maraka kupis Wow , i ja sam tako.... :D:D:D
On ima full igru , sve 3 neke neznam kako se zovu o_o

komplikovano je to druze skroz,od pocetka kako skinuti igricu pa do skidanja pach-ova itd.
treba neko imate debele zivce da napravi jedan dobar tut. za to,i ja bi volio znati :(
http://gamers.ba/forum/18/29123/wow-kako-poceti-original-/
Te 3 neke sto pominjes su ti expanzije.Ti mozes nabaviti igru i instalirati , ali ako hoces da igras sa drugom moras da imas original account. Placas svaki mjesec 13eura da bi mogao da igras igru.
odes na pijacu kupis 3 dijela wowa,tj obiccni wow,the burning crusade wow i wrath of the lich king.
a ti svi silni donwlodi to su patchevi ,vecinu njih ces morat skinuti kako bi igrao wow jest da ih ima puno al jbg9-)
Prvo pogledaj ovo > http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
Nadji sebi server koji ti odgovara...tj ovo su ti sve privatni serveri...a kad budes nabavio sebi igru prvo udji u nju nis nekucaj pogledaj koji ti je pec i jel ti en ili us...
kad to sve pogledas napisi ovdje na forumu pa ce ti reci ljudi stas dalje uraditi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.