Diskusija
[bht] Mobitel
146 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 12:30
dolazi ti uz racun za telefon, tj. tih 15KM ti ubrajaju u telefonski racun
NIGHTY1z je napisao/la:
dolazi ti uz racun za telefon, tj. tih 15KM ti ubrajaju u telefonski racun
Ja uzim'o preko BH telecoma ne ispalti se , pa ti vidi ...
ellyx je napisao/la:
Aha, ma najgore što kod mene nije bht telefon, ht je znaš, pa reko možel ikako drugačije osim da nekom dam da mi plaća.
Probaj onda preko predplate, napraviš sa njima ugovor i uzmeš telefon.Neznam sad kako se cijene predplate kreću uglavnom ona ti je oko 20KM mjesečno(par maraka gore-dole, dobiješ 10tak KM da trošiš mjesečno + porez) i onda bi mogao uzeti telefon na rate.
Uglavnom najbolje bi ti bilo da kontaktiraš BHT, oni če ti najbolje objasniti.
Uglavnom najbolje bi ti bilo da kontaktiraš BHT, oni če ti najbolje objasniti.
NIJE_BITNO je napisao/la:
Ja uzim'o preko BH telecoma ne ispalti se , pa ti vidi ...

Ja kupio sebi LG KP502 Cookie - 180 km nov !! Dobio cd, usb kablo, slusalice, punjac, memorijsu 1 gb, zastitu za ekran (na ekranu ona sto ima + jos 1)... Ma pravo dobro prosao !!

Nemoj zaboravit da ti na tih 15 km dodje i 17% pdv, + racun sto potrosis, i pdv na to sto potrosis !!

Proslo mjesec dana, skidaj block
Ramiz je napisao/la:
Ne isplati se ni u jednoj mrezi tako uzimati 
Ja kupio sebi LG KP502 Cookie - 180 km nov !! Dobio cd, usb kablo, slusalice, punjac, memorijsu 1 gb, zastitu za ekran (na ekranu ona sto ima + jos 1)... Ma pravo dobro prosao !!
Nemoj zaboravit da ti na tih 15 km dodje i 17% pdv, + racun sto potrosis, i pdv na to sto potrosis !!

Sam počni smarat
ellyx je napisao/la:
Nije to na pretplatu, ovaj telefon se kupi i daš broj Fixnog i onda ti dolazi mjesečno na račun a ti ovaj normalno puniš 
Sam počni smarat ;D

Sam počni smarat ;D
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.
Znači gdje se plaća ovih 15 Km mjesečno.