Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba mixevi

107 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.06.2010. u 00:33

Sta je sa gamers.ba mixeva?

Otkada je gamehosting slabo kada bude, tacnije nikada....
Ima li iko nekih vise informacija...

yy
ping 80-999999
nemoze se igrati. digne se mix dode raja na server i lagga server ko veliki
niko vise nece da igra na serverima gdje lagga
ja iskerno necu da igram
isto pitanje sam imao, i poslao 10 poruka ljudima sa gamersa, niko mi ama bas niko nije odg... tacnije dobio sam rcon pass od servera, ali na serveru uopste nema nikakav cfg ubacen kako bi se mix mogao pokrenuti, nego bi sve komande morao kucati ti sam, a to je smor kad skontas da onaj koji ima ftp moze ubaciti cfg za 30sec i da samo kucas rcon exec ime.cfg .
ja mislim da je do servera mislim jos oni rade al ping ubi brate :D
reper3000 je napisao/la:
ping 80-999999
nemoze se igrati. digne se mix dode raja na server i lagga server ko veliki
niko vise nece da igra na serverima gdje lagga
ja iskerno necu da igram
Ti si sad pametan i ti sad ispade znaš o severima sve ? Mašina na kojoj su Gamers.ba serveri se nalazi u BiH. Tako da nema Boga da ti laga jedino ako ti konekcija nije ulow. Tako da zamolio bih te da ne sereš

Gamers.ba mixevi će se opet aktivirati tokom sljedeće sedmice i izabrat će se 2 momka koji će voditi to. Faris i ja smo zauzeti oko hostinga imajte strpljenja.

Ako nemaš šta pametno da kažeš nemoj me citirati
Ado je napisao/la:
Ti si sad pametan i ti sad ispade znaš o severima sve ? Mašina na kojoj su Gamers.ba serveri se nalazi u BiH. Tako da nema Boga da ti laga jedino ako ti konekcija nije ulow. Tako da zamolio bih te da ne sereš

Gamers.ba mixevi će se opet aktivirati tokom sljedeće sedmice i izabrat će se 2 momka koji će voditi to. Faris i ja smo zauzeti oko hostinga imajte strpljenja.

Ako nemaš šta pametno da kažeš nemoj me citirati
Imam ja nešto pametno da kažem. :D
Šta je sa ovim?
Propalo 1
Propalo 2
Propalo 3
Vidi se da je ovaj momak welahavle aktivan, ali da igrači nisu aktivni, kad je bio KGB, ne možeš ufatit' nikako add, sad po pola sata stoje i nakon toga se izbrišu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.