Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Server-nije reklama

99 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.06.2010. u 00:02

Raja,ajmo,ko ce mi pomoci da napunim server?
Ko zeli neka mi se javi preko poruke pa da se dogovorimo.
Ko pomogne moze dobiti admina ako se napuni server
Jarane ako se nevaram ovo je 2. tema koji si digo u jednom danu Ali zanemarimo to vec isti sadrzaj LoL

Rekao sam ti ja cu ti pomoci cim mi dode limit tj. sutra ako se nevaram
qround je napisao/la:
Jarane ako se nevaram ovo je 2. tema koji si digo u jednom danu Ali zanemarimo to vec isti sadrzaj LoL

Rekao sam ti ja cu ti pomoci cim mi dode limit tj. sutra ako se nevaram
Mislim da se varas. Zar limit ne dolazi svakog 1. ?

Post dobio aplauz od Gazmeister

megamix je napisao/la:
Mislim da se varas. Zar limit ne dolazi svakog 1. ?
Ima i kod nekih ba kad kupis tad placas znaci svakih 30 dana

tema : sta si dosadan sa tim vise , tesko je napuniti server al svako normalan uzima fino redirekt sa boljih servera
Kod mene net ne radi na tom principu da limit dolazi svakog 1. u mjesecu . Kod mog neta limit dolazi kad god mi treba nebitno jeli 1. -30.- 25. itd A i ako prekoracim limit ne naplacuje mi se već mi samo smanje brzinu neta npr ko sada nemogu da igram CS jer mi bude ping ogroman
qround je napisao/la:
Kod mene net ne radi na tom principu da limit dolazi svakog 1. u mjesecu . Kod mog neta limit dolazi kad god mi treba nebitno jeli 1. -30.- 25. itd A i ako prekoracim limit ne naplacuje mi se već mi samo smanje brzinu neta npr ko sada nemogu da igram CS jer mi bude ping ogroman
Ne razumijem, moze ti limit doci kada god ti treba, ali ti ga prekoracis?

WTF?
risk je napisao/la:
Ne razumijem, moze ti limit doci kada god ti treba, ali ti ga prekoracis?

WTF?
Pa zato sto je sigurno neki wireless provider, ja znam sto ja imam od ove firme da uvijek pred kraj mjeseca ako kome fali dapune jos dzaba, ili kao sto ovi rade smanje ti brzinu da mozes surfat.

Mada limit se resetuje svakog prvog,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.