e ocu da pravim go-kart i zanima me gdje ima da se kupi motor od kosilice 2-4 konja?i koliko kosta
Diskusija
MOT[o]R
99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 14:09
Provjeri na PIK.BA mozda nesto nadjes jeftino...
nemoj od kosilice, nece ti moc, vjeruj mi , i ja sam pravio, samo sto je moj imo 40 ks, stavio masinu od yamahe 400ccm, mozes stavit od nekog skutera, tako ti je najjednostavnije
Post dobio aplauz od ultranumb
martinn je napisao/la:
nemoj od kosilice, nece ti moc, vjeruj mi , i ja sam pravio, samo sto je moj imo 40 ks, stavio masinu od yamahe 400ccm, mozes stavit od nekog skutera, tako ti je najjednostavnije
ne pase nista
Welahavle je napisao/la:
Kako ce staviti masinu od skutera molim te hajd mi reci ...
ne pase nista
ne pase nista
nadji nesto bez papira, ili polomljeno, nesto od 150ccm, bit ce ti i puno, moc ces driftat

na mom bile one prave slik gume, za stazu, ako naglo pustim kvacilo malo se prednji kraj dizo u zrak, jedno 10cm, nije mogo vise zato sto bi zadnji kraj udarao u zemlju
martinn je napisao/la:
kako nece, samo sto nazad na osovinu stavi remenicu, deklo ispila da ne smeta,
nadji nesto bez papira, ili polomljeno, nesto od 150ccm, bit ce ti i puno, moc ces driftat
na mom bile one prave slik gume, za stazu, ako naglo pustim kvacilo malo se prednji kraj dizo u zrak, jedno 10cm, nije mogo vise zato sto bi zadnji kraj udarao u zemlju

martinn je napisao/la:
M1X1 je napisao/la:
cuj 40 ks pa to bolan to to grmi to ide 120 km/h e koliko kosta taj motor de mogu uzeti ii imas li neki plan za pravljenje?
e ovako za go-kart uzmi motor od apn 4 i stavi zadnja dva tocka od fice a prednje od apena znas kako pici moj drug ima
jednom kad izginuli nismo sanjega
jednom kad izginuli nismo sanjega
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.