Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MOT[o]R

99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 14:09

e ocu da pravim go-kart i zanima me gdje ima da se kupi motor od kosilice 2-4 konja?i koliko kosta
Provjeri na PIK.BA mozda nesto nadjes jeftino... 
nemoj od kosilice, nece ti moc, vjeruj mi , i ja sam pravio, samo sto je moj imo 40 ks, stavio masinu od yamahe 400ccm, mozes stavit od nekog skutera, tako ti je najjednostavnije

Post dobio aplauz od ultranumb

martinn je napisao/la:
nemoj od kosilice, nece ti moc, vjeruj mi , i ja sam pravio, samo sto je moj imo 40 ks, stavio masinu od yamahe 400ccm, mozes stavit od nekog skutera, tako ti je najjednostavnije
Kako ce staviti masinu od skutera molim te hajd mi reci ...  ne pase nista
Welahavle je napisao/la:
Kako ce staviti masinu od skutera molim te hajd mi reci ... :r ne pase nista
kako nece, samo sto nazad na osovinu stavi remenicu, deklo ispila da ne smeta,

nadji nesto bez papira, ili polomljeno, nesto od 150ccm, bit ce ti i puno, moc ces driftat :D

na mom bile one prave slik gume, za stazu, ako naglo pustim kvacilo malo se prednji kraj dizo u zrak, jedno 10cm, nije mogo vise zato sto bi zadnji kraj udarao u zemlju
martinn je napisao/la:
kako nece, samo sto nazad na osovinu stavi remenicu, deklo ispila da ne smeta,

nadji nesto bez papira, ili polomljeno, nesto od 150ccm, bit ce ti i puno, moc ces driftat 

na mom bile one prave slik gume, za stazu, ako naglo pustim kvacilo malo se prednji kraj dizo u zrak, jedno 10cm, nije mogo vise zato sto bi zadnji kraj udarao u zemlju
Deklo ispila ? Aj decko idi se umi molim te , brate kupis polovni kart i uzmes ga u djelovima i pravis ... vjeruj
martinn je napisao/la:
cuj 40 ks pa to bolan to to grmi to ide 120 km/h e koliko kosta taj motor de mogu uzeti ii imas li neki plan za pravljenje?
M1X1 je napisao/la:
cuj 40 ks pa to bolan to to grmi to ide 120 km/h e koliko kosta taj motor de mogu uzeti ii imas li neki plan za pravljenje?
ja ga vozio 150, nisam smio vise, da me pokupi netko s autom, ne vidis se, opasno previse, zato sam ga i prodo, ako hoces mogu ti na facebooku ili msn sve poslat, nacrte , sve , a ovog neupucenog kretena sto me citira pusti, nije on kriv sto je takav
e ovako za go-kart uzmi motor od apn 4 i stavi zadnja dva tocka od fice a prednje od apena znas kako pici moj drug ima  jednom kad izginuli nismo sanjega 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.