Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Papagaji

171 pregled · 12 odgovora · otvorena 24.06.2010. u 13:13

Pozdrav :D

Iako je ovo gamerski forum, a svakakve se teme otvaraju, stoga sam i ja odlucio otvorit jednu koja se tice zivotinja..

Zanima me, imate li vi papagaja kuci? Kakav je, koliko je star, vrsta, gdje ste ga kupili etc.

Ja sam skupio pare za malog aleksandra, htio bi kupit rucno odhranjenog jer nemam bas puno vremena za pripitomljavanje, iako kad ga vlasnik pripitomi, ljubimac se puno bolje veze za vlasnika itd.

Pozz. ;)
Imaš vrlo vjerovatno u nekom pet shop-u, ili u oglasima. =)

"Malog Aleksandra", lijep naziv. =)
imao sam ja papagaja... bio je 3 god star... uletio u serpu dok je mama kuhala rucak i poginuo :( imas ih qpiti u pet sopu XD
Znam ja gdje ima kupit, ne trebate se brinut :D
Postavio sam diskusiju o papagajima, da vidim tko ima, itd. Da malo pricamo ;)
ima moj komsija,ako imas lose zivca ne kupuj jer pjeva 24h na dan...
imam Nimfu i smor je .... udeblj'o se ko krme , nemoze vise da poleti... eto .. ja sam ga odhradnio dobio ga kad je imao ja mislim 2 sedmice xD ... hoda po sobi itd. i nervira me . i PRZNI
ja imam aru zove se Čupavi Pičić(tako joj u papirim piše) mocna je i sramota me kad dodje neko u goste pa ona počne zvijukat pricat, jednom joj ja reko uduni kokosko i to ponavljala 2 sata :r
Imao ga 2 mjeseca dok nisam ubio ga j**** ti zivotinju :@
Bio sam jedan od rijetkih u BiH koji je posjedovao Alexandra Plavog. Morao sam ga dati u pet shop jer ga nisam mogao izdrzavati vise kada je porastao mnogo. Kaze mi covjek da su u BiH postajala samo 3 ovakva papagaja : )

Sada imam Ninfu.
a jbt paqagaj,u mene drug imo nekog plavog nema u njemu 100grama,svu drvenu stolariju pojeo,e ako ti je plasticna kupuj.
ewrinho je napisao/la:
imao sam ja papagaja... bio je 3 god star... uletio u serpu dok je mama kuhala rucak i poginuo :( imas ih qpiti u pet sopu XD
HAHAHAHAHAHAHAHAHA oplakah....
Mc_Johnny je napisao/la:
ja imam aru zove se Čupavi Pičić(tako joj u papirim piše) mocna je i sramota me kad dodje neko u goste pa ona počne zvijukat pricat, jednom joj ja reko uduni kokosko i to ponavljala 2 sata :r
hahahaha kraljino :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.