Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW problem ?! :(

110 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.06.2010. u 18:00

Pozdrav raja !!

Eh imam jedan problem za koji se nadam da vi znate rjesenje, naime radi se o tome da sam danas skinuo neku *ebenu verziju 3.3.3. a server na kojem ja igram zahtjeva patch 3.3.5. sve sto hocu jeste da vidim imal ikakav nacin da vratim na 3.3.3. patch jer ovako ne mogu igrati ni na jednom serveru ?!

P.S. Pokusavao sam sa system restore reko da vidim da ne pomaze ali nista ista stvar i dalje.. Zatim odem tamo gdje sam install wow obrisem taj patch ali nista idalje ne mogu da igram !!

Da li iko zna nacin kako da popravim ovo njeSra ??

Hvala unaprijed !! btw molio bih administraciju da ne brisu temu jer mi je hitno ovo stvarno
Imaš 3.3.3. a server zahtjeva 3.3.5. Tebi treba update, a ne rollback.

Imaš ovde sve patch-eve.
v3Tr0x je napisao/la:
Imaš 3.3.3. a server zahtjeva 3.3.5. Tebi treba update, a ne rollback.

Imaš ovde sve patch-eve.
Pa ovaj server na kojem ja igram jeste molten wow server i on je na 3.3.3. a ja skinuo tu novu verziju ipak mi treba rollback !!

Pogresno se izjasnio ! imam 3.3.5 a treba serveru 3.3.3 ! moja greska
Booba je napisao/la:
Pa ovaj server na kojem ja igram jeste molten wow server i on je na 3.3.3. a ja skinuo tu novu verziju ipak mi treba rollback !!

Pogresno se izjasnio ! imam 3.3.5 a treba serveru 3.3.3 ! moja greska
" ... naime radi se o tome da sam danas skinuo neku *ebenu verziju 3.3.3. a server na kojem ja igram zahtjeva patch 3.3.5. ..."
v3Tr0x je napisao/la:
" ... naime radi se o tome da sam danas skinuo neku *ebenu verziju 3.3.3. a server na kojem ja igram zahtjeva patch 3.3.5. ..."
Pogresno se izjasnio jbg moja greska velika... znaci treba mi rollback eh sad kako to ako mozes objasniti pa lock/del temu pls
Igram i ja na Moltenu moras na taj 3.3.3. instalirat 3.3.3.a i ja sam se oko tog mucio pazi samo da ne zbrkas ono sranje US i GB ...
Booba je napisao/la:
Pogresno se izjasnio jbg moja greska velika... znaci treba mi rollback eh sad kako to ako mozes objasniti pa lock/del temu pls
C:/Program Files/World of Warcraft/Data.

Obrišeš Patch.MPQ.

Vratiš se u C:/Program Files/World of Warcraft, pronađeš "Repair". Kad klikneš na Repair, rećiće ti da ti je WoW "broken" i da se mora downgrade-ovati. Pusti ga da to odrati i vratiće te na poslednji "base patch" (tj. patch kojem je zadnja cifra 0). U tvom slučaju na 3.3.0.

Onda idi ovde i skidaj redom patch-eve koji ti trebaju da dođeš do 3.3.3.
My computer / local disc / world of warcraft / data

i pobrisi .MPQ fileove

nemoj ako ne mislis ponovo skidati patcheve i instalirati ih ponovo, a kada pobrises uradi repair i instaliraj ponovo do 3.3.3

@ Sorry imenjace nisam vidio da si ti napisao, dok sam kucao ti si napisao

@hvalla

Post dobio aplauz od ultranumb

v3Tr0x je napisao/la:
C:/Program Files/World of Warcraft/Data.

Obrišeš Patch.MPQ.

Vratiš se u C:/Program Files/World of Warcraft, pronađeš "Repair". Kad klikneš na Repair, rećiće ti da ti je WoW "broken" i da se mora downgrade-ovati. Pusti ga da to odrati i vratiće te na poslednji "base patch" (tj. patch kojem je zadnja cifra 0). U tvom slučaju na 3.3.0.

Onda idi ovde i skidaj redom patch-eve koji ti trebaju da dođeš do 3.3.3.
Hvala puno !
Moja preporuka kad pobrises to i napravis repair je da stavis realmlistu na molten .. onda da udjes na svoj acc u igru i trazice ti update .. i sve tako patcheve bolje nego manual al' eto ..
Nakon patchovanja ne zaboravi da promjenis realmlist :) :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.