Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

x360 slim [2 pitanja]

85 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.06.2010. u 12:17

1. Koliko košta jedan DL prazni disk?
2. Može li se sa modificiranom konzolom igrat originalne igre?
4-5 KM SA ČVRSTIM PAKOVANJEM

MOŽE :)
dreamboy je napisao/la:
4-5 KM SA ČVRSTIM PAKOVANJEM

MOŽE :)
1. znaš li koliko je to hrvatskih kuna??jer sam iz hrvatske
2. superr, hvala ti ... oš posudit 500kn, neču ti vratit xDD
PppPP je napisao/la:
1. znaš li koliko je to hrvatskih kuna??jer sam iz hrvatske
2. superr, hvala ti ... oš posudit 500kn, neču ti vratit xDD
16-20 kn
Ako kupis paket oko 2,3 KM komad, pojedinacno oko 4,5KM.

Igrat originale sa modificiranom konzolom mozes no ne vidim svrhu.

Sa modifikacijom zaboravi na online igranje(ban ti slijedi) sto je poseban dozivljaj. Imas birati modifikacija i samo single igranje ili normala konzola sa online komponentom.

Vjeruj kad jednom probas igrati online COD,fifu,pes....vise neces nikad pomisliti da igras pirate.

Imao sam prije 360 za pirate, i to tako brzo dosadi u single, i prodao sam jer je i konzola iskreno smece. Sad kakav je slim ne znam, izgleda da su ga popravili.

Em me stalno bilo strah da ne dobije rrod,em je bucna ko boing 747 em nema igara koje me zanimaju a koje su na ps3.

Sad sam na ps3 i nikad vise nazad. Godisnje se kupi sa neta 15-20 igara, sasvim dovoljno. Kako treba odigram svaku igru, pokupim trofeje, i onda derem online.

IMam 700 sati online na killzone, imas onda sve nastavke coda, battlefield, pes,fifu,....90% igara ima online komponentu.
Imas friend liste , bruka raje iz bosne, hrvatske, povezes se i deres online. Pricate, komunikacija, zajebancija.....
Imas trenutno 35 miliona plejki online(a stalno se povecava)tako da ces u svakoj igri naci ljud za igru.

Na ps3 online je besplatan a na 360 se placa 50$ godisnje.
Aj mi pls. na ovo odgovori

ako imam modanu konzolu, jel mogu onda kupit originalnu igru i igrat je online

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.