Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stranica

98 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.06.2010. u 23:37

Dobro vece!
Zanima me ako neko zna neku stranica gdje mogu da vidim telefon kao 3D.Ono da mozes uc u opcije ovo ono .Znam da to ima jer sam imo tu stranicu davno nekad .
Znam da ovo nije nikakav mobilni furom al eto.Molim vas da ostane tema dok ne dobijem odogovr.
Hvalaaa :D
Joj i meni treba, ja sam jednom skino sebi mobitel tako, drama bio, nisam siguran koji. I odnio nisu mogli da ga dekodiraju
nera_f je napisao/la:
Joj i meni treba, ja sam jednom skino sebi mobitel tako, drama bio, nisam siguran koji. I odnio nisu mogli da ga dekodiraju :(
A jbt ja sam probao ovaj novi iPhone.
Rekli mi likovi ne mozemo dekodirati ne valja nam DL link moras donjet HDD XD

Pa omg to ne postoji mozes samo vdijeti mobitel kako izgleda ali da skines 3D omg ...
Svaka ti cas ako mi nadjes
nera_f je napisao/la:
Joj i meni treba, ja sam jednom skino sebi mobitel tako, drama bio, nisam siguran koji. I odnio nisu mogli da ga dekodiraju
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

JAO GLUPANA, AJD MOLIM TE NAPRAVI MEDALJU ZA NAJGLUPLJE LJUDE NA G.BA J**O OVO ZA GODINE KOLKO BI NJIH IMALO !

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

POVJEROVALI

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
blejz je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

JAO GLUPANA, AJD MOLIM TE NAPRAVI MEDALJU ZA NAJGLUPLJE LJUDE NA G.BA J**O OVO ZA GODINE KOLKO BI NJIH IMALO !

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

POVJEROVALI

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Jel mi to ne vjerujes brate

Pa eto pitaj malog Hamu, on je radio kad sam donosio telefon. Doduse jesam ga malo izgrebo dok sam downloadovo ali sjetice se on.
nera_f je napisao/la:
Jel mi to ne vjerujes brate

Pa eto pitaj malog Hamu, on je radio kad sam donosio telefon. Doduse jesam ga malo izgrebo dok sam downloadovo ali sjetice se on.
Ja skino n95 8giga

Crni da vidis kakav je evo ga stoji uslikao ga ja oces da ti posaljem sliku ?

Cek samo da nadjem na google

Stavrno nera prejaka ideja napravimo medalju za najbolju provalu :)
prejaka ideja
UZI je napisao/la:
Stavrno nera prejaka ideja napravimo medalju za najbolju provalu
prejaka ideja
Kradete ideje. Levati.
nera_f je napisao/la:
nosi kod drugog majsotra XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.