Danas se pojavi admin na Europronetu sa nikom eXtibO!,nikad niko cuo za lika,nije ga nikad prije bilo na serveru,a sad fol ADMIN zanimljivo. Svi se igraci na to zale pa evo da izjasnim i ja ovdje 
Diskusija
U kanti
Admin na EuroproNET.u
302 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.09.2006. u 18:04
ma de ne kaki .. niko se dosad nije zalio
veze su to jaro
HMM Ja samo znam da je propo server chitera prebaci ga na STEAM pa NON STEAM svaka 2 dana neznam sta hocej vise juce yassa kaze udjite na server neradi l0l ma njima je do amx nesto ne valja znam ja ba pise nemogu uci sa nickom Sub nisam Admin i bledehood daje debilima admine samo to mogu da kazem sve kofo pr0 nigdje veze koga sam ono gleda a admina nema pojma ocami nezna pucati a admin cinni mi se onaj eminem sa sinfonike puca umene po sata ma neznam vako neka samo budu 2 3 admina na serveru ne vise neka prave ako hocej niko ih ne tjera stvarno...POZZ
SuB` je napisao/la:
rece nas mali c0de koji se donedavno hvalio kako rusi servere....
HMM Ja samo znam da je propo server chitera prebaci ga na STEAM pa NON STEAM svaka 2 dana neznam sta hocej vise juce yassa kaze udjite na server neradi l0l ma njima je do amx nesto ne valja znam ja ba pise nemogu uci sa nickom Sub nisam Admin i bledehood daje debilima admine samo to mogu da kazem sve kofo pr0 nigdje veze koga sam ono gleda a admina nema pojma ocami nezna pucati a admin cinni mi se onaj eminem sa sinfonike puca umene po sata ma neznam vako neka samo budu 2 3 admina na serveru ne vise neka prave ako hocej niko ih ne tjera stvarno...POZZ |
rece nas mali c0de koji se donedavno hvalio kako rusi servere....
donesi bruni ovdje evo ga 100 m od moje zgrade kod ekonomske u cracku 999km i obecavam daces imat admina 
ali dragi moji to nije sve sada vam super shop nudi popust od 999km mozete admina dobiti samo za 260km ali ako nazovete odma admin je vas za samo 199km
lol

ali dragi moji to nije sve sada vam super shop nudi popust od 999km mozete admina dobiti samo za 260km ali ako nazovete odma admin je vas za samo 199km
lol
SuB` je napisao/la:
Vidi... relativno si mlad i u zivotu treba sve probati... poljubac, mazenje, sex, voznja, tuca, alkohol... sve u svome vrijeme, barem tako kazu mudraci...
Ehh sada, zelim da pokazes izuzetnu smjelost i da pokusas koristiti dvije tipke koje se nalaze desno od slova "M" na tastaturi...
Polako... za ovo je potreban izuzetan talenat i koncentracija..
take your time...
HMM Ja samo znam da je propo server chitera prebaci ga na STEAM pa NON STEAM svaka 2 dana neznam sta hocej vise juce yassa kaze udjite na server neradi l0l ma njima je do amx nesto ne valja znam ja ba pise nemogu uci sa nickom Sub nisam Admin i bledehood daje debilima admine samo to mogu da kazem sve kofo pr0 nigdje veze koga sam ono gleda a admina nema pojma ocami nezna pucati a admin cinni mi se onaj eminem sa sinfonike puca umene po sata ma neznam vako neka samo budu 2 3 admina na serveru ne vise neka prave ako hocej niko ih ne tjera stvarno...POZZ |
Vidi... relativno si mlad i u zivotu treba sve probati... poljubac, mazenje, sex, voznja, tuca, alkohol... sve u svome vrijeme, barem tako kazu mudraci...
Ehh sada, zelim da pokazes izuzetnu smjelost i da pokusas koristiti dvije tipke koje se nalaze desno od slova "M" na tastaturi...
Polako... za ovo je potreban izuzetan talenat i koncentracija..
take your time...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.