Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

3G

91 pregled · 9 odgovora · otvorena 21.06.2010. u 17:51

E pozz svima razmisljam se da uzmem iz m:tel-a toshibin netbook po karakteristikama je dobar i nemam nikakvih problema sa tim nego zelim da vas pitam uz njega se dobija 3G usb modem e nisam najbolje upucen kako se to placa i dali se placa ako prekoracim vise od dozvoljenog internet saobracaja i ako sam nesto lupio nisam bas upucen u to tako da ko zna nesto o tome nek mi pomogne :D

HVALA!! molim administratore da ne brisu temu i ne lock dok ne dobijem par odgovora
Modem za 3G?
suiCidal je napisao/la:
Modem za 3G?
naveo sam da lupam to je usb koliko ja znam :D

znas nesto o tome ?? :)
ItAchi je napisao/la:
naveo sam da lupam to je usb koliko ja znam

znas nesto o tome ??
3G, bezicna mreza.Kad uzmes laptop dobijes od njih ono malo cudo, ko usb i to je to.Sumnjam da se isplati to tako kupovati.Dok odplatis laptop, promet, dok oni zarade.....radije uzmi polovno nesto i uzivaj.
suiCidal je napisao/la:
3G, bezicna mreza.Kad uzmes laptop dobijes od njih ono malo cudo, ko usb i to je to.Sumnjam da se isplati to tako kupovati.Dok odplatis laptop, promet, dok oni zarade.....radije uzmi polovno nesto i uzivaj.
Nemam ja problema s parama sto se tice toga laptop je ovde 200km msm naravno bolje je sto manje platim ali nemam neki problema da kupim nov :D a jeli se placa mesecno ta 3G mreza?
ItAchi je napisao/la:
Nemam ja problema s parama sto se tice toga laptop je ovde 200km msm naravno bolje je sto manje platim ali nemam neki problema da kupim nov a jeli se placa mesecno ta 3G mreza?
Placas prometa jedino koliko ga napravis.
Placas kolko napravis prometa a imas i na bonove mislim :/
quelle je napisao/la:
to ti je shit obicni presporo -.-
neuzimam zbog neta nego zbog netbooka :D al verovatno uzmem acerov nasao sam gotivan u KINGU :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.