Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Preporuka

75 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.06.2010. u 01:25

- Treba mi preporuka , koji film da dignem . Znaci slobodno nabrojite par filmova , ali trebaju mi posebni , evo dole cu reci sta mi treba.

- Znaci treba mi film poput filma Taken , gdje glumi onaj glumac Liam Nesoon , znaci treba mi film u njemu ono da se udara i to , ali da nije fantazija vec lijepo poput u ovom filmu ako ste gledali.

- Znaci ono fol covjek u odijelu , i ne izgleda nesto strasno a da se bije za deset , Znaci takve filmove mi preporucite . Eto nagradit cu sa pola KM kredita ako ko napise , i usput nek se javi KajoTy , meni se cini da je on danas mi rekao za ovaj film pa da mu posaljem kredit .

-Eto hvala svima !
Kako je samo sminka ovo na gamers.ba forumu non stop nesto o filmovima mobitelima itd....
Ako hoces neki dobar film otidji u videoteku pa pitaj coju tamo koji je film dobar i koji zanr trazis on ce ti sigurno pomoci ;)
Ima dosta ovih novijih filmova, ne mora bit' na taj fazon, al' potrudit cu se da to navedem.

-Law Abiding Citizen
-The Book of Eli
-Princ of Persia: Sands of time
-Robin Hood
-Jonah Hex
-The Karate Kid (2010)
-The Good, the Bad, the Weird

Ali definitivno od ovih pogledaj Law Abiding Citizen.
Kad smo vec kod filmova :P Odakle skidate filmove i kako? :P
Miller je napisao/la:
Kad smo vec kod filmova Odakle skidate filmove i kako?
Torrentz ftw Stavis preko noci da se skida, ujutro ustanes i voila.

www.thepiratebay.org

Inace najbolji su ti torrenti na: www.demonoid.com - Ali tu trebas invitation code da bi se registrovao.
Odgledaj film Gradjanin opasni namjera ... frajer ne izlegleda zajebano al ubija ko veliki et poslusaj me vidi trailer na youtube....

http://www.youtube.com/watch?v=nD6uc2eQl8A

Liku ubiju familiju onda on maltretira na najgore nacine

et vidi sam
-blood and bone - jedan od najjaci filmova koi sam gledao skini ga neces se pokajati na taj je fazon
-undisputed 1
-undisputed 2
-undisputed 3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.