Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc Oko imena IGre

153 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.06.2010. u 00:30

Pozz , jucer u jednom net klubu u makarskoj vidim igra se neka igra... slicno je freelanceru... igra se preko neta... :S ime je nesto na A :S ali ugl sistem je imas neki svemirski brod il sta vec... letis .. pucas ha hu :S molim vas ako neko zna ime igre da napise :S na koju mislim , trazio sam po netu al nemaaa ... nemog se imena sjetit Hvala
Mozda govoris o: EvE online
To je jedina, koliko ja znam, igra na taj zanr a da se igra massive multiplayer, a i najpoznatija je...
hmmm mene to podsjeca na EVE online ali nije sa A :D

edit:
ima ACE combat ali to nema nikakve veze sa svemirom ali ima sa avionima :D
2good4u je napisao/la:
Mozda govoris o: EvE online
To je jedina, koliko ja znam, igra na taj zanr a da se igra massive multiplayer, a i najpoznatija je...
nije drugar , znam da nije EVE , 100% ma bio pjan kad mi je diktirao momak pa nisam zapisao xD nesto je na A i nema online puni mi je naziv dao :S
TERmix je napisao/la:
nije drugar , znam da nije EVE , 100% ma bio pjan kad mi je diktirao momak pa nisam zapisao xD nesto je na A i nema online puni mi je naziv dao :S
Da nije Audiosurf ako kontas na to, jest ko svemirska letjelica i ubacis svoju pjesmu i igras pletes letjelica ide u ritmu pjesme?

Mozda. 
Allegiance - Online

ima još jedna,al mozak mi b b b blo blokira 
TERmix je napisao/la:
nije drugar , znam da nije EVE , 100% ma bio pjan kad mi je diktirao momak pa nisam zapisao xD nesto je na A i nema online puni mi je naziv dao :S
Da nije neka od ovih:
Aces of the Galaxy - najnovija
A/X-101
Acamar Rising
Ace Of Angels
Allegiance
Ares Rising
Allegiance mozda .Ili je mozda Mass efect 1 ,2 ( nisam siguran jel se on moze igrat preko neta )
vrabaCC je napisao/la:
Allegiance mozda .Ili je mozda Mass efect 1 ,2 ( nisam siguran jel se on moze igrat preko neta )
hvala tebi i svima , mislim da je Allegiance... download je u toko :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.