Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Trazim igrace za klan

197 pregleda · 14 odgovora · otvorena 20.06.2010. u 23:59

Pozdrav gameri.

Potrebni su iskusni za klan koji imaju microphone i team speak 3 po mogucnosti.

Mozete se javiti na PM ili na [email uklonjen]

Dobit cete sve podatke ip-eve i to.

Ime klana : Sillent Killers
Tag : ^.sK
Samo ne kontam, posto sam primijetio kad god tko trazi igrace kaze moras imat team speak 3, il 2, nebitno.

Program moze instalirat ko hoce kad hoce....

EDIT: A jel vi ne znate igrat s kalasom, posto ste vi Silent Killers?
EDIT2: Silent se pise sa jedno l (L).
Jewel je napisao/la:
Samo ne kontam, posto sam primijetio kad god tko trazi igrace kaze moras imat team speak 3, il 2, nebitno.

Znam ali kazem sta klan zahtjeva radi dogovaranja ;)
Jewel je napisao/la:

Nemoj ih obeshrabrivat na samom startu
Vidim po nicku i po imenu klana na šta će to ličit. Kao prvo, igrači za neki jači klan se ne traže, skupe se ljudi što igraju lana skoro svaki dan, ovako online klan teško da uspije. Najvažniji je LAN, Bog zna šta ti možeš preko lana radit', ako shvataš šta hoću da kažem. Kao drugo, poz. Kao treće 0:07 je SPY POWAH.

Dobro jarane, shvatio sam da sam pametan, nisi morao dva puta citirat' -,-
NODI je napisao/la:
Vidim po nicku i po imenu klana na šta će to ličit. Kao prvo, igrači za neki jači klan se ne traže, skupe se ljudi što igraju lana skoro svaki dan, ovako online klan teško da uspije. Najvažniji je LAN, Bog zna šta ti možeš preko lana radit', ako shvataš šta hoću da kažem. Kao drugo, poz. Kao treće 0:07 je SPY POWAH.

Dobro jarane, shvatio sam da sam pametan, nisi morao dva puta citirat' -,-
A sto ti volis pametovat ko te je zvao !!!! Ako oces pomozi ako neces furajjj!! ;)
napiši jadan ko ti igra
Evo ja želim da počnem da igram za " Silent Killer-e " sa tagom ^.sK. ( Malo se šalimo )

Ako vam zatreba soba za teamspeak3 javite se, dam vam ip i port pa se dogovorimo nešto.
sretno momci sa pravljenjem klana

ignorisite ove debile koji misle da su PRO a i oni su isto radili kao i vi ili su to radili preko publica(pravili klanove)

Post dobio aplauz od ultranumb

VR6 je napisao/la:
sretno momci sa pravljenjem klana

ignorisite ove debile koji misle da su PRO a i oni su isto radili kao i vi ili su to radili preko publica(pravili klanove)
ty bro :)
Joj kad se sjetim nane mi , prvi mi se klan zvao GInis Boys , taeg gBs* koja spica nam bilo , svi sa epna
Sretno vama
Medixon je napisao/la:
Joj kad se sjetim nane mi , prvi mi se klan zvao GInis Boys , taeg gBs* koja spica nam bilo , svi sa epna :D
Sretno vama :D
thankXXX
_G00gL3_ je napisao/la:
Znam ali kazem sta klan zahtjeva radi dogovaranja
Vidis ovi sto se jave na temu pa pocnu srati, e to su ti oni supci, ali doslovno.
Klan ti je najbolje praviti sa drugovima sa kojima mozes otici u LAN i pucati se, ovo online, TS3 nikada nece uspjeti vjeruj mi, ja sam probao mnogo puta

Sretno
Trebao si detaljnije informacije o klanu staviti..
Lineup, ako imate cw server, koliko trenirate i ostalo..

anyway GL !

kthxbaii..
Jewel je napisao/la:

Ti se voliš pravit pametan ?

Okani se momka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.