Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prijemni ispiti 21 lipanj 2010 (sutra)

53 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.06.2010. u 17:26

Ovako zelim svima srecu koji polazu sutra prijemni , i da poloze hairli.

Drugo , cuo sam da su neka nova pravila , ono saberu ti prosjeke od 5 do 8 razz s 3,5.

I npr imas 58 bodova od 70.

I sad moras na prijemnom skupit 12 poena ,i to je to nadjes se na listi proso si :D

Koje ste skole upisali ?
Ne brate, ako imas 80ptz imas mogucnost da prodjes , ako njih 150 (primjer) ima vise od 80 , a skola prima 150 neces proci
jacky je napisao/la:
Ne brate, ako imas 80ptz imas mogucnost da prodjes , ako njih 150 (primjer) ima vise od 80 , a skola prima 150 neces proci
Vjeruj mi buraz, tamo u elektrotehnickoj gdje cu ja ici, vise od pola ih nema ni priblizno, vjeruj mi et

@ topic

Hvala, i sretno svim ostalim
ko faila prijemni , /kill
Buraz ako imas kakvu stelu proces 100 %, a na prijemnom u 70 % slučajeva profe daju da prepisujes... ugl. ti nauci i to je to.. aBd da prodjes :D
raja slabo ja 3 prolazim od 5 razza i sad cu 3 zavrsio 7 imal ko prijedlog da upisem neku srednju da moze proci 3 ?
tiete je napisao/la:
Vjeruj mi buraz, tamo u elektrotehnickoj gdje cu ja ici, vise od pola ih nema ni priblizno, vjeruj mi et

@ topic

Hvala, i sretno svim ostalim
Pa npr imas 60PTZ bez prijemnog , skupis jos 20 PTZ i imas 80 Nisam mislio 80 bez prijemnog

elow upisi ugostiteljsku ili sumarsku
jacky je napisao/la:
Pa npr imas 60PTZ bez prijemnog , skupis jos 20 PTZ i imas 80 Nisam mislio 80 bez prijemnog

elow upisi ugostiteljsku ili sumarsku
Ma znam ba . Btw ja od osnovne imam 70(masala ), tako da mi je ipak malo lakse na prijemnom, al' opet trema neka, jao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.