Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Xtreme Script v2.0

183 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.06.2010. u 00:30

Htio sam da zapocnem projekt Xtreme Script v2.0

2008 godine izasla je verzija v1.0c koja je trebala biti finalna, ali posto se dosta toga promjenilo obnovit cu ovaj script pack.

Vecinu stvari tada je uradio AmoK, ali cu ja uraditi ovu verziju.

Skripta ce sadrzavati:

- GUI
- BHOP, No-Recoil, Fast Turn, Quick Scope ...
- Spam spots za najcesce mape
- Colored modele
- Spiked c4 i defuser
- Kzh

Eh, sada za GUI. Mislio sam da neko uradi wallpaper na kojem ce biti vezano nesto za G.ba. Dobio bi mjesto u credits, a kada se sve zavrsi dobio bi i ovih mojih 40 bodova.

btw.

Skripte nisu moje, ja sam ih samo preuzeo sa sajtova elxdraco i fpsbanana i stavio ih na jedno mjesto.

Staru verziju mozete naci ovdje

http://rapidshare.com/files/116545172/xsc_1.0c.exe
haj ti na neki hacing forum pa to radi nama to ovdje netreba
TomY je napisao/la:
haj ti na neki hacing forum pa to radi nama to ovdje netreba
Cuo sam da se sa ovim stvarima moze NASA hackovat
riSk je napisao/la:
Cuo sam da se sa ovim stvarima moze NASA hackovat :o
good ol' times <3
Skripte = cheats, fps da sjebes od modifikovanih gui-a i modela. Nepotreban pack.
codex je napisao/la:
Skripte = cheats, fps da sjebes od modifikovanih gui-a i modela. Nepotreban pack.
Fps ostaje isti (testirano na Intel Celeron 2,66 GhZ, ATI Radeon 9250).

Skripte nisu cheatovi, jer ih VAC ne banuje, ne detectuje, osim ako se ne nalazis na serveru na kojem su zabranjene skripte.
riSk je napisao/la:
Fps ostaje isti (testirano na Intel Celeron 2,66 GhZ, ATI Radeon 9250).

Skripte nisu cheatovi, jer ih VAC ne banuje, ne detectuje, osim ako se ne nalazis na serveru na kojem su zabranjene skripte.
Ne detektuje jer vac nisu podesili ne znam sto mozda ne znaju kako, ali na bilo kojem lan/online turniru su zabranjene. Nepotrebno jer se sve to moze naucit bez tih pomagala, a cheat je jer neko mjesecima vjezba da bi sve to naucio dok neko dodje sa tim skriptama i pravi se da zna, pogotovo no-recoil koji je cisti cit, a da bi se taj skill naucio treba vjezbe do bola dok naucis da kontrolises recoil, a sa tom skriptom svi meci idu kroz nisan.
codex je napisao/la:
Ne detektuje jer vac nisu podesili ne znam sto mozda ne znaju kako, ali na bilo kojem lan/online turniru su zabranjene. Nepotrebno jer se sve to moze naucit bez tih pomagala, a cheat je jer neko mjesecima vjezba da bi sve to naucio dok neko dodje sa tim skriptama i pravi se da zna, pogotovo no-recoil koji je cisti cit, a da bi se taj skill naucio treba vjezbe do bola dok naucis da kontrolises recoil, a sa tom skriptom svi meci idu kroz nisan.
Pa ja sam rekao, skripte su dozvoljene, sve dok to server dozvoljava

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.