Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BMX

207 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.06.2010. u 22:54

Pozz raja.Evo ovo ljeto planiram uzeti novi bike i htio bi da to bude BMX.Imao sam neki stari bike TPT Legend al mi je sad sjeban nes dobola,prvo mu ne rade brzine,lanac spada redovno.Meni je dojadilo vise to popravljat
Zelim da cujem vas,da li neko ima bmx od vas.Koja marka BMX-a je dobra i kolike su cijene.GLedo sam bio u Capriolu ovaj BMX Totem dobar je al ne pise cijena:!!!!!

Hvala unaprijed
Imas dobar BMX u beku na Vojnickom Polju . -
Cijena : oko 130 ili 140 km
Marka : neam pojma :S
Dobar je ima sipke naprijed i nazad .. ima ga moj drug . :D
ETO KAD VISE KUPIS TO BICIKLO ODMA CES MOCI ZA BANOVICE SA NJIM JEDNO 20 DANA ZBOG VISE OD 3 OPOMENE.

♥ 

Post dobio šamar od vLexinho

pogledaj magnu odličan, dobio sam ga iz američke ambasade 200$
rawn je napisao/la:
Imas dobar BMX u beku na Vojnickom Polju . -
Cijena : oko 130 ili 140 km
Marka : neam pojma :S
Dobar je ima sipke naprijed i nazad .. ima ga moj drug . :D
cuj imas BMX ali nezz koja je marka, pa BMX JE MARKA BICIKLA !!!

i vjeruj mi, pravi BMX neces pronac ispod 250 da mu je bog caca
martinn je napisao/la:
cuj imas BMX ali nezz koja je marka, pa BMX JE MARKA BICIKLA !!!

i vjeruj mi, pravi BMX neces pronac ispod 250 da mu je bog caca
brate dosta 250 marak,ja mogu uzet do 350 :D
xD

Ostnae mi stoja
GT je najbolja marka za BMX i imas kupitu Ciklocentru

ps BMX nije marka nego vrsta bicikla
Pozdrav svima
Ovako bmx nije marka nego vrsta bicikla(procito sam da je neko napiso da je bmx marka haha al nije)
Najbolje marke bmxa su:Zion,Gt,Felt,Subrosa,Monster i ima ih jos a ako trazis pro bmx onda uzimaj Zion al nemas ga ispod 2200kn
Bmx-om se bavim 2 god
1 god i pol sam vozio street a sad zadnjih par mjeseci sam poceo vozit park i odlicno mi ide za sad tu u zagrebu imamo zatvoren skatepark i to je jedini skatepark u Hrvatskoj koj ima foampit(foampit je bazen sa spuzvom)u njemu se mogu ucit trikovi a onda se idu radit na jumpboxu kad se usavrse
Do prije mjesec dana sam imo Zion sky sad u petak kupujem Bmx Felt sto su odlicni bmx-i i preporucio mi je da ga kupim najbolji Hrvatski vozac Bmxa Marin Rantes
Ako vas ista zanima u vezi Bmxa slobodno pitajte i sve cu vam odgovorit,ljep pozdrav inace zovem se Bruno! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.