Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] talleN

189 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 02:53

Nesjecam se kad sam zadnji put postavio svoje radove na forum, nikad ?
Za sve ima prvi puta, pa sam mislio mozda je to taj trenutak !
Na Vama je da procijenite sljedece radove, i da mi ukazete put dali da nastavim ili da se okanim FanArta !

Signature:

Moram ispostovati pravila, pa cu postaviti i drugi rad. Ovo je "logo", barem je trebao da bude. Znaci kao Unique, tj. nema veze s vezom !
Ako vidim da Vam se svidja, rado cu ga poboljsati i dodati jos par zanimljivih efekata, a za sada samo ovo:

Na Vama je da ocijenite, izvolite !
Kritike, Prijedlozi...ma sve je dobro doslo !
pff, ništa od tebe neće biti ako misliš da ti drugi trebaju govoriti da li da radiš il' ne u fotošopu...
drugi mi se sviđa
LIKE! Sig 9/10
"logo" ili sta je vec 10/10 - pravo mi se svidja kombinacija boja i taj oblik... :)
Iskreno nisi se potrudio oko ovog Spidermana Al ovaj drugi rad je 9/10
Lajkam oba rada, a logo je maloo bolji neg' sig
9/10
Nas sta? Evo tebi...10/10 ali neka ti to bude zadnja ocjena pls...nemoj vise da se mucis...tesko je ovo...:P
sig = nije lose, ali fontovi upropastavaju rad, lose izabrani, lose pozicionirani, lose prilagodjeni radu, trebaju da se isticu ali da ujedno i ne smetaju izgledu siga.
ovaj okvir si na sredini zeznuo, onaj graddient efekat si trebao ubaciti iza okvira, mozda malo da je veci i igrati se sa opacityem.

logo = logo nije los, ali je prevelik ovaj srednji dio, ne vidi se tema, jel pise fdi ? efekat na logu je los.

Nadji finih tutova, vjezbaj, isplatice se.

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.