Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Marihuana u centru grada ??

307 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.06.2010. u 13:11

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/6476-marihuana_ferhadija.html

Sta vi mislite o svemu ovome ??

Napisite neke komentare sto se tice ovoga da podijelimo misljenje sa svima... Molio bih bez glupih i debilnih postova tipa jaooo svaka mu cast, ma drama kud ja ne nadjoh etc.
Ovo je mala mrva,sta je bilo zasadjeno kod Begove Dzamije
Spica zestoka Vidio vec bilo na nekoliko stranica

evo ovde ima vise slika i i bolji je text

KLICK
Vidio sam ovo ba, ja reko tripujem i pogledam jarana kaze ma bake lud si Kad istina

Znam ko je i sta je zasadio Svaka cast momcima !

Jest da je bruka, al za 3 4 godine BiH ce biti Evropska KUBA

Pussaaaaaaaaaaaaaa :*
Da se ovo nije dogodilo mi stvarno ne bi skontali da je oko nas sve jad i čemer.
v3Tr0x je napisao/la:
Da se ovo nije dogodilo mi stvarno ne bi skontali da je oko nas sve jad i čemer.
Ovo je bio samo mali podsticaj da idemo ka dnu, a inace na svu zalost znamo kakvo je stanje u nasoj drzavi upravo jad i čemer, valjda ce nekad i nas sunce ogrijati i doci bolji dani
mozda je neko htio da ukrasi ferhadiju
Nasa policija je stvarno edukovana, sto se vidi iz navedenog slucaja. Inace marihuana izraste 10 cm preko noci, a oni sigurno nisu patrolirali tada, pa nisu primjetili. Isto tako mozete ostaviti 40 kg heroina ili bombu na Bascarsiji, a da ...

Objasnio decko
Booba je napisao/la:
Ovo je bio samo mali podsticaj da idemo ka dnu, a inace na svu zalost znamo kakvo je stanje u nasoj drzavi upravo jad i čemer, valjda ce nekad i nas sunce ogrijati i doci bolji dani
Aj ne serite više. Šta ti fali ?

Nije ovo kod nas ništa kako je u drugim državama. Kad vidiš na tvu, u novinama da je lik izbo nekoga, svi se zgroze, frka trka. To je realnost, uvijek je bilo takvih i uvijek će ih biti. Kod nas je vijest dana kad neko ubije nekoga na ulicama, kako je onda u ostalim državama? Njima je čudno kad ujutro u novinama ne pročitaju naslov " Degenerik izmasakrirao 5 osoba ". Citiram jednom hrvatskog nogometnog stručnjaka: "Ako vam se auto u Johanesburgu ugasi na ulici u kasne sate, bolje vam je da se sami ubijete."

Spusti se malo, dobro nam je. xD
HAHAHAHHA ocm usred Ferhadije marihuana.Nmg da belivam kakva je to nasa policija da nisu odma uocili ovo...
Zajebancija, sta fali.NIje nikoga ubilo/
AHAHAHAHAHA koji fazon .

shto idemo prema dnu? zato shto je zasadjena marihuana?? jesil' je kad probao? jel ona to gora od alkohola?? nie,ima vishe pozitivnih svojstava od alkohola...treba se odavno legalizovat 9-)
kofa ti smeta marihuana a vamo sa jaranima u parku pusis :) ko sto radi vecina vas.
Ne znam u cemu je problem, ovo je pokazatelj da smo moderno drustvo, na nivou sa Holandijom .. :D
Evo sta se desilo u Gradiskoj neki dan, brat Kale je posadio :D

http://www.oslobodjenje.ba/?id=7182

Sto se mene tice, ja bi volio da je i kod nas legalizovana kao i u Holandiji, ima dana kad ti lose krene ;)
5m od mog faxa i nisam primjetio nikad Ko god je zasadio, malo je jak, dodje pobere nije ni blizu mjestu stanovanja..

Samo mislim da se malo zajebao, posto na ekonomiji imaju kamere, pa je mozda mogao biti snimljen..
Ja sam posadio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.