Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] archie

251 pregled · 18 odgovora · otvorena 16.06.2010. u 18:59

Ovo kao neka "izvanredna" tema i ja se ispricavam na tome, medjutim primoran sam da otvorim temu sad, jer sutra i u petak necu nikako moci, jer imam previse obaveza sto se tice kraja skole. Valjda se necete ljutiti na mene, a i nisam vala dugo otvar'o PIC teme, dos'o je red.

Uglavnom glavni rad danas je jedno Photomanipulacija, tj. Dark Art. Cura je neki random model koji sam slucajno nasao.

Original slika: Klik

I sad sto sam uradio:

I jos jedan sig, da postujemo 2 rada u jednoj temi, nista posebno.

To bi bilo to, hvala na paznji

Sig k'o sig .. Teško je nešto novo više napraviti
Što se tiče dark arta, pokušaj promijeniti stil .. Tj. gotovo u svakom radu (bar koje sam ja vidio) ti koristiš bijele oči i napuklo lice, tj. od normalne osobe praviš zombija. Ne kažem da rad ne valja, ali probaj nekada nešto novo

Post dobio aplauz od archie

empty_king je napisao/la:
Sig k'o sig .. Teško je nešto novo više napraviti
Što se tiče dark arta, pokušaj promijeniti stil .. Tj. gotovo u svakom radu (bar koje sam ja vidio) ti koristiš bijele oči i napuklo lice, tj. od normalne osobe praviš zombija. Ne kažem da rad ne valja, ali probaj nekada nešto novo
Znam to za stil, ko sto jednom TRL rece " To je moj stil, i necu ga mjenjat".. ne znam, i ja sam razmisljao, imam dosta ideja, a malo vremena, gimnazija uradi svoje, al' dobro sad je kraj skole, ja pros'o peticom (H), bice svega Ty na kritikama.
sig fino odradjen uklopljeno je sve kako treba ,a sto se tice photomanipulacije po meni ste ti i kroks najbolji sto se toga tice.

Sretno u daljem radu .:P
znaci slika mi se drama svidja
jest da si je unakazio sto si vise mogao,ali i nije nesto bila ni prije toga hehe salim se ugl fkt mi se svidja ))
cuj peticom prosao et koji si ti streber hehe svaka cast ipak

GL pozz
Brate sta od fine cure nacini , jel' te stid?
Umjesto da joj skines pjegice da imamo sta vidjeti ti mi ovo nesto okaci

Sta uradi od 'nake cure
10/10 =)
Vidio već na fejzbuku.
Prejako, meni se sviđa.
Predobro napravljeno, svaka cast . 10 / 10 ♥
Ja sam mala pilula i ti moras da me probas ! Ja sam mala pilula i pusti da te vozam !

Extra brate strasne slike !

♥ =]
Slike pre pre je***e :$ Znači sjebajem seeeeeeeeeeeeeee 10/10
archie je napisao/la:
Znam to za stil, ko sto jednom TRL rece " To je moj stil, i necu ga mjenjat".. ne znam, i ja sam razmisljao, imam dosta ideja, a malo vremena, gimnazija uradi svoje, al' dobro sad je kraj skole, ja pros'o peticom (H), bice svega Ty na kritikama.
nemoj mislit da te napadam il nesto al eto rece on gore ,D samo +1 na to

i jos kazes imas puno ideja

hajde postavi sve dark art radove , na svakom je ista ideja ... mjesaj nesta pa kako ispadne ispande

moze to bolje 100% , sretno !^^
Spica radovi, svida mi se sig pravo :]

10/10
10/10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.