Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Live by Gun [Clan portal]

172 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.06.2010. u 18:51

Pozdrav gameri! Evo zelim da vam predstavim novi sajt naseg klana Live by Gun [LBG] .

Site je radzen u Drupalu. Dodani su moduli, korisnici imaju na raspolaganju koristiti 2 teme, u Meniu se nalazi "Forum" koji redirectuje na smf forum

Link: http://rapid-balkan.com/lbg/

Takodzer ako vi trebate za vasu zajednicu site mozete se obratiti na PM ili na [email uklonjen]

Zelim cuti vase misljenje o sajtu? Kritike, prijedlozi i sugestije? Sve je dobro doslo.

PS. Molim da se ne javljaju na temu i da ne komantarišu spameri koji ni neznaju sta je clan portal.

Molim administratore/moderatore da ne lockaju temu jer zelim cuti misljenje raje.
Sviđa mi se, drupal je komplikovan a site je po meni super odradjen. Nije natrpan, jednostavan. Samo mala zamjerka oko novosti :D
dixbn_ban je napisao/la:
Sviđa mi se, drupal je komplikovan a site je po meni super odradjen. Nije natrpan, jednostavan. Samo mala zamjerka oko novosti
Ma novosti su trenutno u izradi.... Nemam puno vijesti pa zato. Ali bice dobro aBd

@amar - Što se tiče toga sto si napisao tipicni fail. Nisi procitao "O nama" a nesto pricas o klanu. Tako je zahjtevao Leader clana da se napravi site i rekao je da je odlicno. Kada je on zadovoljan predpostavljam da su i ostali.
lijepo samo me zanima ko je to igrao za repku od tvojih?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.