Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 100 bodova

Winrar pw

297 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 00:54

e ovako , skino sam album
V.I.P ekipa stigla - za link click i sada sam download i pokuso extract pjesme , ali trazi mi pw , a na tom linku nemogu nac pw i sada ako mi netko moze pomoc kako da udjem bez sifre , necega :S ... jer na linku koliko sam ja vidio nema pw
Skineš WinRar unlocker .

Link na pM .
Ev iznad mene prijedlog ili procitas ako mozes da otvoris read me text ako ne pokusaj sifru stranice odakle si skiuno ili pogledati mora biti ako nista winrar unloker vec navedeno 
Ne možeš to nikako uraditi, ni preko tog unlocker ni preko čega drugog.
Ja sam isprobavao te neke, stavljao najjednostavije pw od 3 ista slova i ništa.Mučit ćeš se bezveze.
Rješenje
da ne citiram svakog posebno , nemoze mi taj winrar unlocker a ovaj sto je reko da potrazim na stranici , eno link gore , nema nigdje pw'a
EDIT : nisam bezveze postavio temu , trazio sam sat vremena nacine na koje mogu vidit sifru ili uci bez sifre al nemoze nijedan
Znachi i meni je jednom to zlo trebalo, al brate znaci je***o imas medalju od mene ako je skines i dobijes ti 400boba =)

GL
mofo je napisao/la:
Znachi i meni je jednom to zlo trebalo, al brate znaci je***o imas medalju od mene ako je skines i dobijes ti 400boba =)

GL
Malim slovima sljedece:

srkee@whr , probajte ovaj PW pa javite 
FritzzYYYY je napisao/la:
Malim slovima sljedece:

srkee@whr , probajte ovaj PW pa javite ;D
https://www.regnow.com/softsell/nph-softsell.cgi?item=12467-172&affiliate=95556

EDIT : rapidshare.com/files/193882994/V.I.P_-_Ekipa_Stigla.rar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.