Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem-Zaboravljena lozinka

55 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.06.2010. u 21:10

ee pozz... imam sljedeci problem, zaboravio sam lozinku za konekciju ( ADSL ) ... tacnije modem mi je konfigurisan na PPPoE sto znaci cim se upali racunar konektuje se na net, i nisam dugo taj pass dirao niti mijenjao, a takodjer preko onog programa BIHNET Adsl Report sam provjeravao stanje racuna, i desilo mi se da sam nekako zaboravio taj password posto ga dugo nisam ukucavao nigdje... da li postoji mogucnost da ga vratim pomocu nekog programa, tj. da vidim koji sam password kucao ili moram da zovem telecom da mi oni to provjere i vide, ili cu morati ici u postu
Kol'ko ja znam moraš zvati telecom , kažeš im podatke da se uvjere da si ti pa ...
Kralju,ako imas onaj papir sto si dobio kad si prikljucivao internet,na njemu ti je password.Ako si ga promjenio,na modemu sa straznje strane ima malo crno dugme...pritisni ga nekim tankim klincom,vrati postavke na default,i onda sa papira upisi stari pw.Ako nemas papira,zovi telecom sutra =)
nazoves telekom sa broja na koji ti je prikljucen net, kazes ime i prezime na koje ti je prijavljen, i kazes im koji novi password hoces.
Imam i ja problem.
Igram na steamu do 1-2 navece i odem spavat i haj sve rega.Ustanem se oko 13h da udzem nemoze brat mi nesta radio i izbrisao pw,i nemogu nikako da se sjetim eh sad znam ussername e mail neznam secreat i sad kako mogu vratit S:?
samo BH TELECOM nazovi 1422 Adsl username i pw koji ces ..:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.