Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Preporuka

83 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.06.2010. u 18:44

Pozdrav svima na gamers portalu . Kako ste vi ?

Izvinjavam se sto pisem vakve teme , ali necu vise . Samo da se rijesim jos ovog i necu vise ni jednu pisati . Znaci , jos jednom unaprijed da se izvinem g . ba clanovima i administraciji .

- Hocu da uzmem mobitel sebi , ali treba mi mobitel neki dobar , i da ima dobru lijepu kameru da pravi dobre fotografije i video snimke . Pa bih volio vasu preporuku . Naravno bitne su mi i druge opcije na mobitelu . Po mogucnosti da preporucite Nokia model.

- Ja sam htjeo uzeti Nokiu 5800 xp pa ne znam isplatili mi se , kakva je i to . Pravi li dobre fotografije i kakvi su joj snimci . Eto pa bih vas zamolio nesto da preporucite Nokia model nek bude.

-Hvala svima , jos jednom se izvinjavam .
- Nokia : N95, N96, N97
[B]- Po meni nema bolja 3 moba od ovih navedenih..
Funkcije zvizde :D [/B]
'ajd da ti ja nešto kažem, zamisli da svaki član kad bude htio mobitel kupovati, da znači svaki od njih digne po jednu temu, na šta bi to ličilo ? Vjerovatno na neki "mobilni forum" ://

Brate imaš ih toliko da ih ne možeš nabrojati a vala ima i mobil shopova tako da, gamers je sigurno zadnja solucija na kojoj ćeš pitati nešto nevezano za gaming.
united je napisao/la:
'ajd da ti ja nešto kažem, zamisli da svaki član kad bude htio mobitel kupovati, da znači svaki od njih digne po jednu temu, na šta bi to ličilo ? Vjerovatno na neki "mobilni forum" ://

Brate imaš ih toliko da ih ne možeš nabrojati a vala ima i mobil shopova tako da, gamers je sigurno zadnja solucija na kojoj ćeš pitati nešto nevezano za gaming.
Kad bi digli svi po jednu on bi opet imao više podignutih. Jarane isto kao da kupujes avion a ne mobitel.

Hiljadu tema, hiljadu prijedloga i ti opet dignes temu.
Ako vec hoces Nokiu ne uzimaj n97. Da ti ne navodim razlog, recu ti jednostavno low.
Nokia N95, N95 8GB, N96 mogu proci :)

Od Apple iPhone 3Gs!

Sve ostalo sto neko preporuci/ zanemari, poslusaj brata svog.
StealtH je napisao/la:
Kad bi digli svi po jednu on bi opet imao više podignutih. Jarane isto kao da kupujes avion a ne mobitel.

Hiljadu tema, hiljadu prijedloga i ti opet dignes temu.
Ne znam sto je to vasa stvar, ako se adminu ne svidja, on nek sankcionise, brise, samara, itd. Nije vasa stvar uopce.

Ja bih ti preporucio nekoliko mobitela:

Sony Ericsson C 905 - evo linka za detaljne specifikacije: Sony Ericsson C 905

Nokia N97 - Nokia N97

I najbolji, ali je...pff xD
Sony Xperia Xperia

Sony Ericsson Satio - 12 mega pixela kamera... Satio

Sretno uglavnom, sta god izaberes, ja sam najbolje naveo xD
'ebo touch, zivjeli mobiteli s tipkama!!
Na nekima (npr. samsung) mozes s papirom raditi, aktivira ti se u dzepu jer ima los touch, dok je na iphoneu najosjetljiviji, odnosno, samo dodirom "prsta" mozes raditi.
Al' nije ni to to kad ti ne mozes na nastavi napamet tipkati, neg moras oprezno vrskom prsta -.-'
A mob s najboljom kamerom mi je def SE k770i, stavis na dokument, koja slika wow O.o kontrast iii sve to, i jos macro uf

Maa danas ti i nema bas "najbolji" mob, jer na trzistu se samo utrkuju i kopiraju.

R.I.P.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.