Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ekskluzivna premijera: Dubioza kolektiv

158 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 09:16

Zzz,
za sve one koji nisu gledali spot pjesme "Vidi,vidi,vidi" oficijalno mogu pogledati na :

http://www.mtv.rs/tv/mtv-premijera/ekskluzivna-premijera-novog-spota-sastava-dubioza-kolektiv

Radi se o spotu koji je napravljen na osnovu konkursa koji su MTV i Magdalena festival raspisali ove godine, a pobednički spot moći ćete od ponedeljka da vidite na MTV-ju. Pesma "Vidi, vidi, vidi’" je ujedno i prvi singl sa novog albuma benda, a kao gost na ovoj pesmi se pojavljuje lider Plavog orkestra Saša Lošić – Loša.
Radi se o spotu koji je napravljen na osnovu konkursa koji su MTV i Magdalena festival raspisali ove godine, a pobednički spot moći ćete od ponedeljka da vidite na MTV-ju. Pesma "Vidi, vidi, vidi’" je ujedno i prvi singl sa novog albuma benda, a kao gost na ovoj pesmi se pojavljuje lider Plavog orkestra Saša Lošić – Loša.

Album "5 do 12" je najnoviji studijski album Dubioza kolektiva i snimljen je u Sarajevu u studiju Skirlibaba, a producent je Brano Jakubović. Na albumu se kao gosti pojavljuju frontmen Plavog orkestra Saša Lošić – Loša i makedonski bend Superhiks.
Novi Dubiozin studijski album "5 do 12" je objavljen 12. aprila 2010. Za razliku od ranijih albuma, bend je ovog puta odlučio da komunicira direktno sa publikom i zbog toga je ovo izdanje postavljeno na sajt benda dubioza.org sa kojeg može da se besplatno downloaduje.

j**o vas vise dubioza 

dajte sta da valja ..

Post dobio šamar od nera_f

orha, zvekic, almir, armando, šuta, brane i vedran rulaju ^^

oplako na spotu vise puta xd
ned je napisao/la:
j**o vas vise dubioza 

dajte sta da valja ..
Sto ti to smeta dubioza? 
mozda samo zato sto prikazuju istinu, u ovoj debilnoj BiH 
majaba je napisao/la:
Sto ti to smeta dubioza? 
bih mi u pjesmama uopste ne treba 
ned je napisao/la:
j**o vas vise dubioza :r

dajte sta da valja ..
Moze piva majstore !?;)
Video je vrh iako ne slusam ovu vrstu muzike, svidja mi se ^^
8)
Pjesma jaka skroz ! 
majaba je napisao/la:
Sto ti to smeta dubioza? 
Najjaci su mame mi moje  Kako su razvalili u Domu mladih, strasno 

20 kamera snima, likovi u ruci mrve travu. Kad sam vidio kako lik mota zijanio se  Kad ima 20 godina iskustva 
Prejak spot! 

Nije losa Dubioza, samo malo su me poceli nervirati u zadnje vrijeme jer mi se ne javljaju kao dobitniku nagradne igre. -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.