Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

RICHAAMAN scammer

422 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.06.2010. u 20:33

upozoravam onog ko bude htio kupovati steam da ne kupuje od RICHAAMAN-a koji je zaj'bo i maYbe-a.kaze coik 8 km kredita steam sa cs 1.6,ok ja njemu date kod od pet i posla tri na broj moba,covjek nista,ne odgovara,ali eto imam broj njegovog moba tako da...,i ko zeli prodati steam sa cs 1.6 za kredit?

NEK MU ADMINISTRACIJA DADNE OPOMENU :@
Jarane , nema gba sa Richom nista , bezveze postavljas temu , jebiga jarane , skamo te i et. Sa tim sto imas njegov br neces nista postic , jer nije broj moba ko kucni ..

I bezveze da momku govori te , a jesi glup trebo si prvo steam trazit i sl. Znate da je preko neta sve moguce , da kupac il prodavac , mogu jedne druge zajebat...

btw , pitar je to , nikad ne posluj sa pitarima..
Admninistracija ne odgovara za to što vas neko scamma.
Medixon je napisao/la:
Jarane , nema gba sa Richom nista , bezveze postavljas temu , jebiga jarane , skamo te i et. Sa tim sto imas njegov br neces nista postic , jer nije broj moba ko kucni ..

I bezveze da momku govori te , a jesi glup trebo si prvo steam trazit i sl. Znate da je preko neta sve moguce , da kupac il prodavac , mogu jedne druge zajebat...

btw , pitar je to , nikad ne posluj sa pitarima..
Jes vala, glup što mi vjeruje xd, eto zapamtite ne kupujte steam od mene.

Ali dečko je prirodno glup, ja mu još kažem aj prvo daj mi kod pa cu ti dat steam pa tek onda 3km on mi debil sve odjednom
Nadam se da ti je ovo poučak, i nemoj da mi opomenu daju bila bi četvrta xd.

medixone to nisam ja, to je moja šauma

Post dobio šamar od ultranumb

RICHAAMAN je napisao/la:
Jes vala, glup što mi vjeruje xd, eto zapamtite ne kupujte steam od mene.

Ali dečko je prirodno glup, ja mu još kažem aj prvo daj mi kod pa cu ti dat steam pa tek onda 3km on mi debil sve odjednom
Nadam se da ti je ovo poučak, i nemoj da mi opomenu daju bila bi četvrta xd.

medixone to nisam ja, to je moja šauma
Nek te bude stid.. scammao si lika i jos se tako javljas ovdje..
TRUNKE OBRAZA NEMAS

Post dobio aplauz od ultranumb

Odgovara administracija za varanje. Zadatak administracije je da se brine o svojim članovima u svakom pogledu.

Dobio si opomenu za varanje, te još jednu za to što se time hvališ i podstičeš ostale na takav potez. E ne'š kolega!

Traži slobodno da ti skinu ban, doću ja banovaću te opet.

Idi negdje drugo varaj pošten narod.

Hvala, prijatno. =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.