Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamehosting.ba

61 pregled · 1 odgovor · otvorena 10.06.2010. u 20:33

Prije svega pozz svima. Eh ovako radi se o "firmi" koju drze djeca, gamehosting.ba
Svima je poznata njihova nagradna igra, u kojoj su "podjelili" 30ak servera.
Eh ja sam prvi od tih nesretnih dobitnika, u sto sam naivno povjerovao nadajuci se da su ozbiljni.
Server je radio par dana, i nakon toga, izbirsali su ga, na mailove ne odgovaraju..a moderator gazzel vjesto izbjegava sve poruke, ignorisajuci ih...

Pri dobivanju servera, dosla mi je i poruka od gazzela, koju cu naknadno uslikati, ako gazzel ne izbrise temu, gdje pise da reklamiram server ili ce biti ugasen..
Svi postovi u temi za takmicenje koji su bili nepogodni za tu stranicu gazzel je brisao :)

Ovo se nije desilo samo meni nego i par jarana koji su skupili te klikove, i lik im je obecao kreirati..da bi ih kasnije blokirao..

Sve u svemu velika prevara i cini se da su povezani sa bosniahosting ..al ZIVI BILI PA VIDJELI.
Uglavnom nikom ne preporucujem da kod njih kupuju servere, pokajat ce se sigurno.

EDIT BY GAZZEL : Gazzel ima svoj zivot i ne visi samo za kompom, tako da ostavim upaljen i odem vani, a ti si po tome zakljucio da te ja ignorisem ? Reci mi jedno, ako je prevara, što si ti dobio server ? Onako ? Imaš opciju zaboravio password idi na to i doći će ti na mail. Rekao sam ti da reklamiraš server, a onaj, ti bi da dobiješ free server, da ne daš marke, i da još gaziš po nama kako smo mi ovakvi, onakvi ? Trebam ti dati server, biti uljudan prema meni a ti u hostnameu ne mozes drzati by GameHosting.ba na serveru koji NISI platio ? Ja ne znam, ali ljudska morbidnost ide do beskraja. Imaš li ti imalo obraza ? Jel te stid ? : /
Bosanse firme .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.