Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

L

85 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.06.2010. u 13:12

Prije svega pozz svima gamerima, i dobro jutro onima koji su tek sad ustali, a znam da takvih ima 

Nemojte molim vas sad kad pitam, da pricate nije ovo http://www.mobile.ba , i ostale gluposti, ko moze da pomogne bujrum

Dobio ja kad sam kupov'o novi mobitel dobio SIM karticu...
I nisam je ja koristio oko 2 mjeseca, i ja reko ajd sad cu nju..
Ja je ubacim, i sve to kad ne mogu ni slati ni primati poruke, a kredita ima 10 km..Pa mi je to malo cudno, ako neko ima neko rijesenje nek se javi plizzz hitno je 
zato sto ti je istekao kredit, dugo nisi koristio karticu, probaj da dopunis 5 maraka kredita i trebalo bi moci, ako ne, onda moras do poste da ti vrate karticu u zivot ;) i meni je isto bilo :S
evo sad cu pokusati, u svakom slucaju, hvala oboici 
Dovahkiin je napisao/la:
evo sad cu pokusati, u svakom slucaju, hvala oboici :D
javi ako uspije sa kreditom :)
halost je napisao/la:
javi ako uspije sa kreditom 
evo sad ga ja nazvo, poce on meni nesto pricat, ja njemu kazem da imam problema sa SIM karticom, da nemogu slat poruke, on meni odma Suspendovana ti je kartica....
moras opet aktivirat broj ak nisi nis radio 2 mjeseca na sim kartici moras ih nazvati da ti opet aktiviraju broj ili odes tamo i oni ti aktiviraju . Imao isti problem 
Dovahkiin je napisao/la:
evo sad ga ja nazvo, poce on meni nesto pricat, ja njemu kazem da imam problema sa SIM karticom, da nemogu slat poruke, on meni odma Suspendovana ti je kartica....
odes u postu odneses karticu i oni ti opet aktiviraju
halost je napisao/la:
odes u postu odneses karticu i oni ti opet aktiviraju
znam, al' mi se neda, to ja samo nako, imam ja vec 1 svoju karticu 

Post dobio šamar od ultranumb

ti je sam aktiviras, ne aktiviraju je oni, nazoves sluzbu za korisnike
Očigledno da ti je istekao račun,qpi dopunu 2-3KM,pa probaj,poz. ^^ =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.