Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Counterstrike bind?

141 pregled · 16 odgovora · otvorena 08.06.2010. u 17:15

Ovako.

Znam puno tema otvoreno, ali evo pripremam nesto sada za "ljeto" tako da vas necu smarati vise puno sa temama.

Imam problem, instalirao sam cs, medjutim, weapon u lijevoj ruci (nemoze se promijenuti na opcijama i ono u igri, probao), mislim da treba bindat nesto, neznam tacno komandu. Valjda znate pomoci.

Drugi problem je taj da tokom igre imam kockice znaci, kvaliteta slike totalno losa, ono lagga mi tokom flasha, sve su nekakve kockice i tako to. Nije cista slika kao npr na drugim nekim.

Eto za pomoc neam sta dati, ADMINI, GMODI, dajte aplauz onome koji sredi to ;)
otidji u cs options > video i stavi OpenGL i rijesit ce ti oba problema
jer ti je vjerovatno u Software modu , mislim po tim kockicama i kvaliteti kako kazes da ti je losa , a i zbog toga u software modu nemozes promijenut u desnu ruku nego se igra u lijevu
Za ovo prvo, cl_righthand 1.
za taj prvi problem pogledaj tamo u cstrike folderu jeli ti ima slucajno negdje u cfg ili u userconfig da pise cl_righthand 0, ako ima obrisi to i promjeni ...

drugi problem - idi na options > video > stavi na openGL, ako ne uspijes downloadaj nove drivere i trebalo bi moc'
cl_righthand 0, ako neko zna za mene kako bindati radio komandu
prvi problem : cl_righthand 1
drugi problem : idi u options - video - renderer stavi na openGL a ako nemas to samo instaliraj drivere i to je to :D
moze biti da je do patch-a...skini v21 i sve ce bit uredu...
Jesili siguran da si uopšte instalirao patch ? Nebih ja rek'o...
kage993 je napisao/la:
otidji u cs options > video i stavi OpenGL i rijesit ce ti oba problema ;)
jer ti je vjerovatno u Software modu , mislim po tim kockicama i kvaliteti kako kazes da ti je losa , a i zbog toga u software modu nemozes promijenut u desnu ruku nego se igra u lijevu
Probao, u prevodu sa engleskog kaze, moze samo u software modu ;) sta sad?
trQ je napisao/la:
Probao, u prevodu sa engleskog kaze, moze samo u software modu sta sad?
onda skini drivere za graficku karticu koja ti je , instaliraj rr komp udji u cs i namjesti OpenGL
driver od graficke kartice!! nemas instaliran
ako nemas CD, nemozes nac driver daj mi ime graficke pomocu ti nije prbl.
OPTIONS> VIDEO> pa tu imas onaj podmenij "softvare" "open GL" "3DD" vako nes
kod tebe je na Softvare pa zato nemoze u desnu ruku pa trebas prebaciti na "open GL", ako to nemozes prebacit onda poslusaj ovo sto sam prvo rekao
a inace to za desnu ruku ide
cl_righthand 1

Post dobio aplauz od nera_f

harees je napisao/la:
cl_righthand 0, ako neko zna za mene kako bindati radio komandu
bind z "radio1"
bind x "radio2"
bind c "radio3"

z=y na tastaturi
Imao sam isti problem. Ako ti neće sa Software na OpenGL, onda instaliraj nove drivere za tvoju grafičku i prebaci. Ako opet neće, kucaj cl_righthand 1 ili pritisni slovo H na tastaturi i nađi komandu za promjenu oružja iz jedne u drugu ruku. GL & HF
trQ je napisao/la:
Probao, u prevodu sa engleskog kaze, moze samo u software modu ;) sta sad?
Nemas drivere instalirane.. imo isti problem
Gotovo, moze lock!

billky pomogao, dobio od nere aplaguz :)
riSk je napisao/la:
bind z "radio1"
bind x "radio2"
bind c "radio3"

z=y na tastaturi
znam ovo, kako bindat c9 naprimjer, da bindam f da se cikac dere enemy down

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.