Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Revoloocija.com

190 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.06.2010. u 09:09

Pozdrav.

Jucer je momak stavio temu o "Kriminalcima" . Ova stranica je indenticnog tipa. Znaci, hip hop stranica, ali nije samo da se takmicenja odrzavaju nego je ona i oficijalna stranica crewa pod nazivom Revoloocije.
"Revoloocija" je nastala pod incijativom Maka, repera iz Mostara, koji broji svoja dosadasnja 2 projekta ili albuma kako god hocete.

U tijeku je i BEATMAKING CONTEST vol. 1

U slucaju da ne mozete naci temu, izvolite!

http://www.revoloocija.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=45

Prvo se morate registrovati :)

Uskoro ce biti odrzani i TEXT Battle i Audio Battle :)

Ocekujte svasta ovdje.

Da ne duzim , www.revoloocija.com

Koga zanima, registrovace se.

NAPOMENE :)

NAPOMENA 1.

Ne pitajte me na privatnu poruku za bilo koji status na forumu, nisam admin nemogu vam dati a i da jesam ne bih vam dao. Dokazite se na odredjenom nivou i ako zasluzite sigurno cete dobiti.
Pitajte, ako nesto ne mozete da nadjete i sl.

NAPOMENA 2.

Ovo je za admine. :)

Mislim da ne vidim potrebu da se obrise tema ova, i jucer je onaj predstavljao "istu" stranicu. Ne bi bilo fer.

Hvala i pozdrav.
Po mom mišljenju revoloocija.com je puno bolja stranica od kriminalci.com

Jednostavno, manje - a više. Čini mi se da imaju više izvornih, vlastitih vijesti, a kriminalci ipak dosta toga 'preuzmu' odnekud.

U svakom slučaju - kvalitetan sajt za sve ljubitelje Hip - Hopa.
trQ je napisao/la:
Samo jedan odgovor? :S
Pa dobro, to mene iskreno bas i ne cudi. Ni na onoj drugoj temi koju su pokrenuli 'kriminalci' ne bi bilo nikakvih komentara da stranica ima 'normalno' ime - nego se upravo zbog toga pokrenula rasprava koja je povela sa sobom komentare.

Ne znam zasto, ali ljudi ocigledno nisu bas pretjerano zainteresovani za ovakve stranice, stranice koje sire hip - hop kulturu. Jasno je da raja vise slusa turbo-folk i slucan sund, a na pravu muziku obraca manje paznje.

Mozda je ovo i krivo mjesto za reklamiranje, gamerski sajt. Ne znam. U svakom slucaju, sretno.
Po meni puno bolja od kriminalci.com . Jer revoloocija je pokret, a i ima dosta zanimljivih stvari .
j**o stranicu, satarasni u osmom mjesecu ftw ^^,
nije onaj mehić posto ništa ima 20 dana
Mephistopheles je napisao/la:
j**o stranicu, satarasni u osmom mjesecu ftw ^^,
nije onaj mehić posto ništa ima 20 dana
Brate, prije 3-4 dana mu pjesma nova sa Mayerom "Hipnotisan" ... neznam o cemu ti pricas :)
eny0y je napisao/la:
Po mom mišljenju revoloocija.com je puno bolja stranica od kriminalci.com

Jednostavno, manje - a više. Čini mi se da imaju više izvornih, vlastitih vijesti, a kriminalci ipak dosta toga 'preuzmu' odnekud.

U svakom slučaju - kvalitetan sajt za sve ljubitelje Hip - Hopa.;)
Hoces reci da mi kopiramo vijesti?

Navedi izvore odakle preuzmemo?

kriminalci je napisao/la:
Hoces reci da mi kopiramo vijesti?

Navedi izvore odakle preuzmemo?

Ma, ne baš u tom kontekstu. Nego, čini mi se da imate malo "EKSKLUZIVE".

Zato smatram boljom Revoluciju - njihovi momci rade pjesme i to je mjesto medju prvima gdje ce biti.

A na vas sam mislio da vise 'skupljate' tako sa raznih sajtova, Eminema i to...

ma shvatit ces

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.