Pozdrav.
Jucer je momak stavio temu o "Kriminalcima" . Ova stranica je indenticnog tipa. Znaci, hip hop stranica, ali nije samo da se takmicenja odrzavaju nego je ona i oficijalna stranica crewa pod nazivom Revoloocije.
"Revoloocija" je nastala pod incijativom Maka, repera iz Mostara, koji broji svoja dosadasnja 2 projekta ili albuma kako god hocete.
U tijeku je i BEATMAKING CONTEST vol. 1
U slucaju da ne mozete naci temu, izvolite!
http://www.revoloocija.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=45
Prvo se morate registrovati
Uskoro ce biti odrzani i TEXT Battle i Audio Battle
Ocekujte svasta ovdje.
Da ne duzim , www.revoloocija.com
Koga zanima, registrovace se.
NAPOMENE
NAPOMENA 1.
Ne pitajte me na privatnu poruku za bilo koji status na forumu, nisam admin nemogu vam dati a i da jesam ne bih vam dao. Dokazite se na odredjenom nivou i ako zasluzite sigurno cete dobiti.
Pitajte, ako nesto ne mozete da nadjete i sl.
NAPOMENA 2.
Ovo je za admine.
Mislim da ne vidim potrebu da se obrise tema ova, i jucer je onaj predstavljao "istu" stranicu. Ne bi bilo fer.
Hvala i pozdrav.
Jucer je momak stavio temu o "Kriminalcima" . Ova stranica je indenticnog tipa. Znaci, hip hop stranica, ali nije samo da se takmicenja odrzavaju nego je ona i oficijalna stranica crewa pod nazivom Revoloocije.
"Revoloocija" je nastala pod incijativom Maka, repera iz Mostara, koji broji svoja dosadasnja 2 projekta ili albuma kako god hocete.
U tijeku je i BEATMAKING CONTEST vol. 1
U slucaju da ne mozete naci temu, izvolite!
http://www.revoloocija.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=45
Prvo se morate registrovati
Uskoro ce biti odrzani i TEXT Battle i Audio Battle
Ocekujte svasta ovdje.
Da ne duzim , www.revoloocija.com
Koga zanima, registrovace se.
NAPOMENE

NAPOMENA 1.
Ne pitajte me na privatnu poruku za bilo koji status na forumu, nisam admin nemogu vam dati a i da jesam ne bih vam dao. Dokazite se na odredjenom nivou i ako zasluzite sigurno cete dobiti.
Pitajte, ako nesto ne mozete da nadjete i sl.
NAPOMENA 2.
Ovo je za admine.

Mislim da ne vidim potrebu da se obrise tema ova, i jucer je onaj predstavljao "istu" stranicu. Ne bi bilo fer.
Hvala i pozdrav.