Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nations Dirt Cup

73 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.06.2010. u 21:00

Kup nacija u Dirtu (NDC) je Svjetski Cup Dirta u Trackmaniji (TM). Vrijeme je da zaboravite vase normalne momčadi i rivalstvo, a umjesto toga napraviti nove saveznike i protivnike!
Vrijeme je da se natječete za svoju naciju i fokusirate se 100% na Dirt u ovom natjecanju i okrunite se kao najbolja nacija na Dirtu u TM.

Za koga je to?
Svi igrači su dobrodošli ako su članovi reprezentacije.

Kada je to?
Kup nacija Dirt će početi u rujnu 2010 i završiti u studenom 2010.
Pogledajte kompletan raspored u pravilima.

Gdje je to?

Sve informacije (pravila, raspored utakmica, momčadi, itd.) upravlja i prikazane na ovim stranicama http://www.nationsdirtcup.com/accueil/index.html

Što je potrebno učiniti da se pridružite ovom natjecanju?
* Morate se registrirati na web stranicu NDC-a za izradu Vašeg računa.
* Morate se pridruži svom nacionalnom timu ili ga stvoriti ako ste kapetan momčadi.
Da biste se pridružili timu, povezite vaš račun za odgovarajuću momčad. Lozinku potrebno je postaviti od strane kapetana momčadi.
* Potrebno je da se ti registriras na NDC forum. Ovo nije obavezno, ali je vrlo preporučljivo.Potrebno je komunicirati na forumu. Prilikom izrade ovog računa, koristite isto korisničko ime i
lozinku kao i na web stranici NDC (za buduće mogućnosti spajanja ta dva računa).

Eto da vidim ocel se javiti par dobrih vozaca koji su zainteresovani za ovaj turnir... Kao sto rekoh prvenstvo počinje u 9 mjesecu 2010,ali se treba prijavit dosta ranije.
Ako bude više zainteresiranih (nadam se da hoće),održat će se kvalifikacije,jer maksimalan broj u timu može bit 10 igrača
Ovo je tek početna faza pa molim strpljenja,ali ko voli dirt nek se odmah prijavi.
Za više informacija na linku ispod.

link:
http://www.nationsdirtcup.com/accueil/index.html

Ako ste za stavite comment ovdje pa ako bude puno zainteresiranih ,lahko napravim kvalifikacije za BiH Dirt Team u TMNF ! :D...Go go..!!
Ima ovdje par ljudi sto dobro voze.

Bilo bi lijepo kad bi mogao uletit. Odo ponavljat
igrao sam ja prije samo na dirtu, al prestao. nema niko od nasih da mi bude interesantnije.

uostalom, tu je Marko koji je odlican vozac, obrati se njemu da vodi 'reprezentaciju' ozbiljan sam
oke vodja tima je torq7u a ja cu vidjeti da sredim dirt server pa ko voli nek izvoli i dodje pokazati svoje umijece na dirtu :D..ja sam za ! :D
Harisp je napisao/la:
oke vodja tima je torq7u a ja cu vidjeti da sredim dirt server pa ko voli nek izvoli i dodje pokazati svoje umijece na dirtu ..ja sam za !
umjest onog mini+lol=fun, ovako nesto, servera dignite dirt
Ne onaj server ostaje kakav jest..vidjecu sa gamers.ba da nam oni pokusaju dati server ili ce nas ostaviti na cjedilu ako tako bude moracu ja naci server..

EDIT : Server je online , nalazi se u BiH pod imenom BiH National Dirt Team! Ajmo momci pokazite svoj skill i dajte da napravimo jedan dobar dirt squad!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.