Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskusija?

179 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.06.2010. u 01:55

Pozdrav svima po gledam na youtub-eu one filmove kada neko stavi slike svojeg gamerskog racunala... po meni to i nije nesto mislim dobro je ali treba se imat para i onda mi onako padne malo krivooo ljepo je sve to ali????

vase misljenje......

http://www.youtube.com/watch?v=EjEz4F09mJI
Zasto ti ima biti krivo ?

I taj "neko" je zaradio te pare pa je sebi kupio stvari poput tih racunala.. ;)

J**o te diskusija, Ljumani gostuju na OldTrafordu ! 

kiB0, u fat bitch!

Post dobio šamar od ultranumb

VILLA7 je napisao/la:
J**o te diskusija, Ljumani gostuju na OldTrafordu ! 

kiB0, u fat bitch!
+1 

Post dobio šamar od ultranumb

Ma meni je ovo glupost preseravanje, ali svako ima neki svoj hobi neko trosi pare na auta neko na odjecu a neko na kompjutere jbg svi smo razliciti, to je njegova stvar sta on radi sa svojim novcem.A naravno da i "mi" imamo pare na bacanje, uzeli bi ovakav PC.
Pa šta?

njegove pare , nek radi šta hoće ko ga j**e...8)
I ja da imam para kao on i ja bih kupio gamerski komp i poslje bih se hvalio drugima .A mislim ,ko nebi  
Ovo je strasno ^^

Ja,trenutno,da imam pare komp bi bio negdje na trecem mjestu...Ima i bitnijih stvari od komp-a.A i koji ce mi djavo nov komp kad mi je vrh sto igram Cabal 
očito je da je ovaj čovjek zaradio svoj komp
da je to neki klinjo od 14 godina i da su mu roditelji kupili ovakav komp rekao bi da je razmažen

ali pošto je ovo očito odrastao čovjek,ne zamjeram mu ništa
radio je,zaradio pare i kupio si ono što voli
netko voli komp dok bi si netko kupio neke skupocjene satove i sl.

ako se ne varam ovaj čovjek je iz amerike,morate znati da su tamo plaće dosta više a cijene kompjuterske opreme dosta niže tako da imati ovakav komp nije luksuz kao i kod nas
naravno da ni svaki amerikanac ne može imati nešto ovako,ali im je sigurno lakše nego nama..
Nema ti sta biti krivo, da ti imas mogucnosti vjerovatno bi isto uradio.
Kaze "On je bogat"

Mrzim tu frazu.

I ti bi bio bogat da su ti mati i otac zavrsili skolu, da su se snasli privatno itd.
Znaci nema ti sta biti krivo, lik je zaradio pare, valjda na posten nacin :)
To voli i ima mogucnost da uzme, ono sad me nerviras.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.