Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

REFFERAL - Raserv

494 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.06.2010. u 10:35

Prije svega, pozdrav svima.
Tema je odobrena od Nermina = nera_f

Prethodni par su izbrisane radi nekih ne suglasica, sada je sve ok. I vjerujem da mnogo vas nije procitalo o cemu se radi.
Nakon sto sam podjelio hicmu servera, gamehosting je pratio mene i davao isto. No nvm, uspio sam izganjati mnogo zanimljivije po vas nagrade za koje ce te sigurno biti zainteresovani vise nego za servere.
Radi se o :

1. Ati Radeon 5770 ( graficka kartica )
2. Gaming Mouse G5 ( vama dobro poznat )
3. SteelSeries Fnatic Edition ( podloga )

Sve sto trebate raditi je, slati svoj unique link koji izgleda ovako :
http://www.raserv.org/pwn.php?ID=1

a njega ce te dobiti registracijom na www.raserv.org
Pravila pogledajte na nasem forumu. Zelim da naglasim varanja preko proxya nema, jer se na kraju prije dodjele nagrade svi logovi precesljaju uz duz i poprijeko.
Dodjela nagrada je 15.06.2010

Uzivajte.

WWW.RASERV.ORG 9-)
Pa dizao si vec jednom temu ? Nisi valjda restartovao sve ?
TeroweNth je napisao/la:
Pa dizao si vec jednom temu ? Nisi valjda restartovao sve ? :o
Nisam, nego brisali su temu pa neki nisu vidjeli. Sad sam digao da vide svi jer je odobrena
Namik ,Cyber,Geak,i jos jedan,Sayon tako nesto,nas koji proxi shibaju likovi,namik je za jedan dan skupo 1900 klikova,pa nezna covjek ni 50 ljudi da bi mu klikalo,hahah,nemogu da vjerujem,a cyber je navalio treci dan i oborio rekord,za 2 sata9-)9-)9-)
Dobra je igra

Tooo Ja sam na drugoj poziciji
Bio sam na 4 posto su oni varali izgleda
Imam 1422 glasa !!!
Ukoliko bilo ciji link nadjem bilo gdje na forumu (bilo to gb, pm, tema), smatrajte da ste diskvalifikovani.

Glupo je da vam uskratimo ovakvu priliku ali morate da smanjite spam.

Sretno !
Mustafack je napisao/la:
Namik ,Cyber,Geak,i jos jedan,Sayon tako nesto,nas koji proxi shibaju likovi,namik je za jedan dan skupo 1900 klikova,pa nezna covjek ni 50 ljudi da bi mu klikalo,hahah,nemogu da vjerujem,a cyber je navalio treci dan i oborio rekord,za 2 sata9-)9-)9-)
Ne boj se ti :) Oni cim dosegnu veliki broj ja to provjerim i delete ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.