Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

Pomoc

208 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 20:21

Pozdrav moram odbraniti maturski bosanski imaju tri teme ako moze mala pomoc evo ovih 40 bodova ko pomogne

1 Karakteristike Savremene Bosanske Proze

2 Sva Vrata su mi otvorena samo mi treba hrabrost da predjem prag

Te dvije teme mi trebaju eto unaprijed hvala svima

koji pomognu
Nekontam ocam'.
Jel neznas koju da odaberes ili da izaberes jednu temu pa da pises ?

Ako oces mogu ti ja pisat. Meni se svidja ova :

~ Sva Vrata su mi otvorena samo mi treba hrabrost da predjem prag

benqtz je napisao/la:
Nekontam ocam'.
Jel neznas koju da odaberes ili da izaberes jednu temu pa da pises ?

Ako oces mogu ti ja pisat. Meni se svidja ova :

~ Sva Vrata su mi otvorena samo mi treba hrabrost da predjem prag

evo ti msn [email uklonjen]

da se dogovorimo
Toliko očekivani kraj škole a nigdje kraja ? Kako uopšte pisati o kraju kad sam na početku, usred ničega...

Dugo očekivani kraj srednje škole sa sobom donosi jednu od težih odluka koju ni sam ne znam kako donijeti. U razgovoru sa svojim roditeljima, savjeti :"Ne radi posao koji voliš nego voli posao koji radiš". Kako uopšte zrelo da razmišljam kad moja odluka kakva god da bude neće biti najbolja. Kako krenuti bilo gdje kad ne znam gdje ću stići... Srce vuče na jednu, pamet na drugu stranu a roditelji k'o roditelji tjeraju svoje. Svi u životu želimo da imamo mogućnost izbora. Evo sad imam mogućnost izbora ali je ne želim. Ne želim da odlučujem sam o sebi, jednostavno neću da budem krivac ukoliko nešto krene po zlu... Ili opet hoću, hoću ako uspijem da uspijem sam... Šahovska partija sa mnošto mogućih podeza od kojih je samo jedan pravi... Nadam se da ću izabrati prava vrata svoje sudbine..

Bla bla bla...

Ovakve teme su zabranjene i ko ti odgovori navaljace gluposti nabrzinu kao ja npr.
gamerski rad
od nere
xD

Post dobio šamar od ultranumb

Sylvinho je napisao/la:
hvala puno jarane ako mozes naci jos ovu drugu temu ?

ak ti nije frka moj jaran je nasao ovu temu na google xd

eto bit ce bodovi xd
Drugu temu moras sam da osmislis...

Znaci " Sva vrata su mi otvorena " asocira da si najbolji, imas najbolje mogucnosti, ti moras napraviti korak da predjes taj prag ... ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.