Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS | Shikari by me

206 pregleda · 11 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 10:41

Youtube - CS | Shikari by KryptoN

Recording (frags, campath) + VirtualDub + Colors in After Effects + Vegas editing = 6 hours

Rate, comment, subscribe =)
Znas sta mi nije jasno? Na onom proslom videu si bio neki 10 , na ovom sada neky KryptoN.Stavi nesto da mi znamo npr ( ♥ g.ba). Ja nevjerujem da si ti ovo pravio.

Post dobio šamar od miire

NAM1KONY je napisao/la:
Znas sta mi nije jasno? Na onom proslom videu si bio neki 10 , na ovom sada neky KryptoN.Stavi nesto da mi znamo npr ( ♥ g.ba). Ja nevjerujem da si ti ovo pravio.
Pa odi na profil na u2bu, pogledaj državu i sve ostalo pa ćeš skontati.

Post dobio aplauz od miire

Stavio sam Shikari by KryptoN jer mi tako i acc na youtube. Probao sam bioniC, reelizee i sve moguce sto sadrzi ta dva imena i sve je bilo vec iskorisceno. A i ne da mi se da se raspravljam sa nekome ko misli da ja nisam to radio.

Post dobio aplauz od miire

KRY1337 je napisao/la:
Stavio sam Shikari by KryptoN jer mi tako i acc na youtube. Probao sam bioniC, reelizee i sve moguce sto sadrzi ta dva imena i sve je bilo vec iskorisceno. A i ne da mi se da se raspravljam sa nekome ko misli da ja nisam to radio.
iskreno , movie mi se nije svidio , kolko sam vidio tvoj rad na onome g.ba movie making contest , mogo si ovaj odradit puno bolje
hayley je napisao/la:
iskreno , movie mi se nije svidio , kolko sam vidio tvoj rad na onome g.ba movie making contest , mogo si ovaj odradit puno bolje
Da, ali ovaj sam radio 6 hours za 1 min, a Angry Monsters 3 min - oko 2 mjeseca

btw meni se vise svidja ovaj edit :$
Edit fin .

- Momak jeste ovo radio, nije pocetnik neki pa da se ovda pravda . Lik zna pravit movie, i vidjeli ste njegov tut sa ovim programom Adobe After Effect .
Sync dobar, pjesma dobra, boje predobre .
Moram i ja poceti raditi u AAF

- Ev' nesto krenuo da editujem, nisam odavno nesto :]
Mogo si malo jace fragove 9-)9-) Ali valjda ce 2put biti bolje ;)
P.S
sve u svemu "dobar ko hljeb"
miire je napisao/la:
Edit fin .

- Momak jeste ovo radio, nije pocetnik neki pa da se ovda pravda . Lik zna pravit movie, i vidjeli ste njegov tut sa ovim programom Adobe After Effect .
Sync dobar, pjesma dobra, boje predobre .
Moram i ja poceti raditi u AAF

- Ev' nesto krenuo da editujem, nisam odavno nesto :]
Da, trebas poceti, AfterFX je 100 puta bolji od vegas, osobeno pomaze kad trebas raditi intro za movie, ima neke extra efekte, preporucujem ga svima koji rade vise od 3 mjeseca moviemaking

btw tnx ^.^
KRY1337 je napisao/la:
Da, trebas poceti, AfterFX je 100 puta bolji od vegas, osobeno pomaze kad trebas raditi intro za movie, ima neke extra efekte, preporucujem ga svima koji rade vise od 3 mjeseca moviemaking

btw tnx ^.^
Mah, nemam ni instalaciju brate :] Sve sto skinem trial :[ , ako imas ti installaciju, javi mi se na msn

[ [email uklonjen] ] - da se nesto josh dogg .

eDIT :

Ev' nesto nabrzaka sad editovao

http://www.sk-gaming.com/video/258130-feddan_5HS_SICK__Nuke__Sync_
auuu kako dobar movie, grmi

Svaka cast

10/10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.