Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamehosting

122 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.05.2010. u 22:41

Pozdrav moji gejmeri svi znate za gamehosting ovu nagradnu igru za besplatan server eh vako ima ljudi koji su skupili 200 bodova za server i vise znaci ja sam se registrovo juce poslo sam oko 19:00 znaci e-majl uz dokaz da imam toliko bodova .

Tacno za server znaci ja mislim da su sviju "zajebali"

Stvarno te zalim neznam GAZZELE kako si ti posto moderator al eto neka sve ti najbolje zelim jarane ali fkt niste fer da ste neki hosting pomogli bi nekim igracima kojima je bio bas potreban server al eto ..

Izvinjavam se zbog teme malo sam iznerviran cjeli dan juce slao ono "sranje" ako ocete banuj te me ali sam morao postavit temu.

Ko kaze da nema nista od toga?
ma sve furka dobar hosting, dobar ping... "jer i konkurencija kupuje kod nas" ... ovo sto ste uradili sa refferalom je malo rec' nisko od vas..

edit: @stealth: sakupilo 10-15 likova preko 200 bodova i jucer slali email i nisu ni danas dobili nikakav odg.
Jednom rjecju DEBILI! Gazzel mozes sad i da me samaras da radis sta hoces boli me :)
NIGHTY1z je napisao/la:
ma sve furka dobar hosting, dobar ping... "jer i konkurencija kupuje kod nas" ... ovo sto ste uradili sa refferalom je malo rec' nisko od vas..

edit: @stealth: sakupilo 10-15 likova preko 200 bodova i jucer slali email i nisu ni danas dobili nikakav odg.
(19:37) Mido ~ StealtH: fareee jesi tu
(19:42) - Faris <3 Ine: e
da
(19:43) Mido ~ StealtH: hoce biti sta od onih servera
(19:45) - Faris <3 Ine: da

Skupio sam i ja pa cekam. Sta prdite odma sto niste dobili u roku od nekoliko sati. I da dobijete za 10 dana, bitno da je dzaba.
Ovako, refferal radi na principu klikova, tj skupljanja njih. Eh sada, šta ti misliš da ćemo dati mi 200 CW servera ? Ima ljudi koji su bili brzi od tebe i dobili su nagradu, veceras ce biti refferal restartovan i imaš šansu da se dokazeš.

- Trash ovo
GAZZEL je napisao/la:
Ovako, refferal radi na principu klikova, tj skupljanja njih. Eh sada, šta ti misliš da ćemo dati mi 200 CW servera ? Ima ljudi koji su bili brzi od tebe i dobili su nagradu, veceras ce biti refferal restartovan i imaš šansu da se dokazeš.

- Trash ovo
aaa debilu pa kad si piso referal nisi to napiso retardu -.-
GAZZEL je napisao/la:

- Trash ovo
zasto niste dali likovima koji su onaj isti dan kad je dignut referal i sakupili bodove ...? znam 2-3 lika koja me na msnu pitaju "zasto mi ne odg. na email kada im posaljem" i niste im ni danas odg. a odma prvi dan su sakupili 200 klikova, medju njima je i autor ove teme
NIGHTY1z je napisao/la:
zasto niste dali likovima koji su onaj isti dan kad je dignut referal i sakupili bodove ...? znam 2-3 lika koja me na msnu pitaju "zasto mi ne odg. na email kada im posaljem" i niste im ni danas odg. a odma prvi dan su sakupili 200 klikova, medju njima je i autor ove teme
Ovako, servere su dobili NXARMIN, tupko i još par likova onih, ne mozemo mi dat' 300 servera.
Večeras se resetuje refferal pa ima šansu. Nisam im odg jer mailovi dolaze na [email uklonjen], a trebaju slat' na [email uklonjen]
GAZZEL je napisao/la:
Ovako, servere su dobili NXARMIN, tupko i još par likova onih, ne mozemo mi dat' 300 servera. :)
Večeras se resetuje refferal pa ima šansu. Nisam im odg jer mailovi dolaze na [email uklonjen], a trebaju slat' na [email uklonjen]
a boli nas k**** ba .. ja i silvinho smo zajedno skupljali klikove i prvi dan smo ih odma skupili i nemoj sada da kenjas :)
zomar je napisao/la:
a boli nas k**** ba .. ja i silvinho smo zajedno skupljali klikove i prvi dan smo ih odma skupili i nemoj sada da kenjas
Gud, sendajte e-mail na [email uklonjen]
Vjerujete nekom ko je do neki dan slao ljudima keylogere po gamersu
Odsad cu trashati sve teme koje se ticu ovakvih i slicnih stavri.

Zalite se, ko hoce, kome hoce, kad hoce.

Puca mi neka stvar.

Poz !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.