Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

velika pomoc

96 pregleda · 17 odgovora · otvorena 29.05.2010. u 22:08

e ovako imam jedno pitanje malo je duze pa et ko zna nek pomogne ko mi pomogne bicu mu zahvalan do kraja zivota
ovako imam problem sa slijepim crijevom stalno me nesh boli
a nesmijem da odem doktoru jer mi kazu da je jedan momak tako imao problema sa tim i morao na operaciju koja je trajala 1 sat ...i nije isao momak u skolu 3 sedmice ,btw ja moram ici do kraja sad u skolu jer moram popraviti jedan predmet da nepadnem na kraju
" mozda sad neki misle vidi botta nek ide nek se lijeci sta ce na gb.a" al et
znaci doktoru nesmijem do kraja skolske godine
a jedna mi je jaranica imala stim problema pa joj je puklo slijepo crijevo i bilo je jako zaj** kasnije ....uglavnom hwalla sto ste procitali ovu temu ak nek zna nek pomogne jako bi mu bio zahvalan na pomoci bilo bi i boba al u minusu sam
et ak nek zna nesh cim bi se mogao izlijeciti ...nesh bilo sta sam da neidem doktoru
p.s bez spama i onom idi doktoru lijeci se i to
hwalla unaprijed
admini molim vas nemojte brisati temu nekih 1 -2
veliki pozdrav
Hitno preporucujem da se pocnes drogirat
ili da se pocnes baviti bagmintonom pa ti izaberi
Brate , pod hitno idi doktoru , bolje je to , nego da ti pukne , pa i tog belaja .I mene je bolilo tako , ja otiso doktoru , na gradinu , trebao se perisati , ali nisam , bio 7 dana u bolnici , sad sve ok

Ali ti preporucujem da odes doktoru!
Dug je zivot brate.Skolu mozes zavrsiti kad-tad.
Idi doktoru da se nebi pokajao kasnije.
!!!!!!
Buraz mom haveru je na casu puklo slijepo crijevo. Tako je krenulo, zalio se dva dana da ga boli i odjednom krenu cojk jaukat. Nije mog'o da hoda morali ga u kolima vozat. Zato ne zajebavaj se vec idi nek te operisu.

J**o skolu zavrsit ces je u augustu :S
MrCakano je napisao/la:
Brate , pod hitno idi doktoru , bolje je to , nego da ti pukne , pa i tog belaja .I mene je bolilo tako , ja otiso doktoru , na gradinu , trebao se perisati , ali nisam , bio 7 dana u bolnici , sad sve ok :)

Ali ti preporucujem da odes doktoru!
preporucio bih brate i ja sam sebi al nesmijem ba radi skole
sta trebam da idem u august u skolu po onom kijametu nisam lud hwalla ti al nezz bgm ni ja vise sta da radim
dem0 je napisao/la:
preporucio bih brate i ja sam sebi al nesmijem ba radi skole
sta trebam da idem u august u skolu po onom kijametu nisam lud hwalla ti al nezz bgm ni ja vise sta da radim
Ma j**o te skola bolan , nek' ti daju test kakav da radis ba , a i to sa tim predmetom si treb'o ranije rijesiti . Ja imam 2 dana matematiku da potravim , a imam 2 keca :$

HAHAHA

sry za off

Rekoh DOKTORU!
ms0 je napisao/la:
Hitno preporucujem da se pocnes drogirat
ili da se pocnes baviti bagmintonom pa ti izaberi
Nisi zanimljiv , ti se salis , stavi se u tu situaciju u kojoj je on.

@ Tema

Jarane kod mene je sestra imala problema sa slijepim crijevom i sve je normalno bilo , na kraju joj se cista stvorila na jajnicima , bolje idi doktoru...
jao bratami sto cu sebi upropastiti zivot drama al ok hwalla vam
dem0 je napisao/la:
jao bratami sto cu sebi upropastiti zivot drama al ok hwalla vam
hmmm da odes doktoru padas...a sa druge strane ako ti pukne neznam naprimjer mozda ti se nesto ozbiljnije pogorsa neznam radi kako os
Spectors je napisao/la:
hmmm da odes doktoru padas...a sa druge strane ako ti pukne neznam naprimjer mozda ti se nesto ozbiljnije pogorsa neznam radi kako os
i to sto kazes bgm sve je na meni sjedne strane dobro a sa druge valja u august u skolu
dem0 je napisao/la:
i to sto kazes bgm sve je na meni sjedne strane dobro a sa druge valja u august u skolu
ako ti pukne neces ni u augustu ici..
Brate idi Doktoru, poslusaj ove ovdje sve ljude, pa tako i meni...mojoj baki je prosle god puklo slijepo crijevo...sve zalila se boli je ovo ono...kad doktoru, ramo vamo puklo operacija jedna druga treca, 2 mjeseca u bolnici, karcinom debelog crijeva, kemoterapije ovo ono, jedva zivu glavu iscupala,

Zato ne zajebavaj se oko toga ba,, idi do doktora
brate idi doktoru nemoj se zezat sa zivotom a skolu nek se dogovore tvoji da te ne obore nego da odovaras kad dodjes iz bolnie al ces proc sigurno samo tako reci profesorima i pustaju te jos reci da nisi mogao da ucis da si morao da lezis, ja da sam na tvom mjestu odma doktoru idi a jbt skola zavrsices nemogu te oborit jer si bio u bolnici
blood_elves je napisao/la:
brate idi doktoru nemoj se zezat sa zivotom a skolu nek se dogovore tvoji da te ne obore nego da odovaras kad dodjes iz bolnie al ces proc sigurno samo tako reci profesorima i pustaju te jos reci da nisi mogao da ucis da si morao da lezis, ja da sam na tvom mjestu odma doktoru idi a jbt skola zavrsices nemogu te oborit jer si bio u bolnici
thx ti brate a to da me nemogu oboriti tu nisi u pravu da ti vidis u koji zatvor ja idem skoro godinu dana 1 sam razz u srednju na bjelavama " medicinska" al et hwalla ti u svakom slucaju raspitacu se malo sa " profesorima"
ne mora znaciti da te boli slijepo crijevo ..
postoji mogucnost da te boli zeludac ?
ili nesto slicno
kako god bolje otici doktoru nego nedaj Boze da preselis gore .. pa neces moci ni na popravni otic
Drug, ako vec kazes da neces sigurno doktoru, onda se obavezno pripazi sta jedes, dok ne odes. Jer i to vjerovatno ima veze, da ti se stanje sto manje pogorsa. A sto prije mozes idi doktoru jer je zivot i zdravlje od bilo cega drugog vrijednije.

Nadam se da ce sve biti ok. Pozz
Lefty je napisao/la:
ne mora znaciti da te boli slijepo crijevo ..
postoji mogucnost da te boli zeludac ?
ili nesto slicno
kako god bolje otici doktoru nego nedaj Boze da preselis gore .. pa neces moci ni na popravni otic
jao qme nisam toliko retardiran valjda znam na kojem me mjestu boli
al et hwalla na tvojoj nekoj " pomoci"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.