Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Za sve one koji ne vjeruju u sebe ,)

307 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.05.2010. u 21:40

...i vi kazete da nesto ne mozete? ajmo od sada kao domaci zadatak zadati sebi svako jutro da ovo pogledate kao jedan od razloga za dobar pocetak dana ukoliko ga vec "nemate" ,)
Ne mogu da vjerujem . Znaci momka mi je PREVISHE zao Nema momak ruku ni n0gu, samo ima ko neku rukicu, sta je ovo vech .

- Ali na njemu vidite da on ne pokazuje da tuguje, momak zeli da sve ostale koji ne vjeruju u sebe da napokon pocnu vjerovat', zeli da ih ubijedi . Momak je nasmijan, djecu voli nasmijavati, sve oko sebe voli da nasmijava .
Fakat ne mogu da vjerujem, prvi put sam vidio klip. Na ovom videu rasplakao sve ove sto su ga slusali tamo dok je pricao
Pokusava da se bavi raznim sportskim radnjama, zivot mu ipak nije dosadan kakav on zivi :/

Views : 2,532,280, svaka cast momku .
Sestre mi dodje mi da place, nemogu da vjerujem kako je hrabar momak Svaka mu cast, i tebi sto si ovo sa nama podjelio

10/10 Video
miire je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem . Znaci momka mi je PREVISHE zao :( Nema momak ruku ni n0gu, samo ima ko neku rukicu, sta je ovo vech .

- Ali na njemu vidite da on ne pokazuje da tuguje, momak zeli da sve ostale koji ne vjeruju u sebe da napokon pocnu vjerovat', zeli da ih ubijedi . Momak je nasmijan, djecu voli nasmijavati, sve oko sebe voli da nasmijava .
Fakat ne mogu da vjerujem, prvi put sam vidio klip. Na ovom videu rasplakao sve ove sto su ga slusali tamo dok je pricao :(
Pokusava da se bavi raznim sportskim radnjama, zivot mu ipak nije dosadan kakav on zivi :/

Views : 2,532,280, svaka cast momku .
nema sta da ti bude zao momka, treba iz ovog videa samo da izvuces poruku. a veseliji je i normalniji od 90% naseg svijeta koji ima i ruke i noge...
gledao sam ovaj klip prije 2-3 mjeseca i ostao bukvalno bez texta... na ovo sam naletio citajuci vijest na 24sata.info i ovo je dokaz da se sve moze kada se hoce i kada se trudis i vidi se na momku da je sretan, bez razloga sto nema ruke i noge... respect prema njemu
Ovo treba većina tinejdžera da pregleda, prvo radi škole a drugo radi ostalih stvari koje se čine "ne dokučive"u životu.

"Sve se može kad se hoće" - true

Zaboli me nesto u stomaku kad sam pogledao ovo svaka cast +10 na temu
Kako momak zdravo razmislja.Stvarno jedan od boljih klipova koji sam pogledao duze vrijeme.
Svaka čast za temu ostao sam bez teksta.Sve što je mirre rekao i ja sam pomislio,stvarno liku svaka čast.Koliko mi puta pomislimo da smo nesretni jer nemam usranu opremu za igre ili komp itd a ovaj lik nema pola tjela pa je sretniji i zahvalniji Bogu 1000 puta više od nas.
Svaka mu čast,respect.
Znaci drama ...

Svaka mu cast na hrabrosti i na ukazivanju svog misljenja o sebi i o drugim stvarima, o kojima mnoga danasnja omladina nerazmislja...

Nevjerovatan video. Ne mogu da vjerujem da je covjek ovako pozitivan i sretan iako nema ni ruku i nogu. I opet je uspio sve na sto vecina ne bi ni pomislila da je u ovakvom "stanju", kupa se u bazenu, igra fudbal ,igra golf, ide na pecanje, radi sto mu srce pozeli. Svaka njemu cast!
Stvarno nikad ljepsi klip nisam vidio dodje mi da :*:*
cenera od srca
Skidam kapu momku do poda..

Hrabar , nasmijan , veseo , opušten a nema ruku i nogu..
Nemam riječi , ostao bez teksta.
Ne znam stvarno sta da kazem , svaka cast covjeku na ovakvom razmisljanju , iz ovog kratkog videa svi mi mozemo mnogo nauciti .
Covjek skonta sta je imao ili sta ima tek kad to izgubi.

I tako je u vecini slucajeva.
"Covjek ne zna sta posjeduje, sazna tek kad to sve izgubi"
Cestitke za ovog momka, nema ni ruku ni nogu, a sve radi.
Nasmijan je veseo kao da sve ima.
Zavidno fakat.. koji optimizam.. sve bih dao da mi je desetina njegovog optimizma, svaka mu chast..
gledao sam ovog momka na opri. znaci tolika volja i zelja za zivotom stvarno.. svak od naas bi se trebao ugledati na njega.

ja mu se divim..
Ovo je sami primjer vam daje da ne sjedite u kuci da nebuljite u kompjuter nego da izadjete napolje da se smijete,igrate,bavite sportom. Ako niste primjetili momak koji nema ruke i noge igra fudbal,peca,skace,igra golf itd itd... A neko nece to da proba nego upali Socer i igra tamo socera ...Mislim nikad bolji klip na youtubu nisam pregledao do danas svaka cast momku skidam mu kapu sa glave

10/10 za temu hvala ti .

btw : Upitajte se malo za sebe ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.