Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ulaz na sajt

250 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 21:58

Poz , pravim neki website i sad da li je moguce napraviti kad covjek kuca naprimjer www.gamers/forum da mu otvori prozorcic da se mora logovat tj. mora ukucati username i password

Znaci , kad ukuca neki site da mu otvori prozor da mora unjeti username i password da bi otvorio drugi dio sajta ...

Evo nasao sam neki sajt kao primjer :
http://www.ellement.com/password.html

I sad da ja mogu napraviti username i passworde ...

Ko pomogne dobije premium !
nezz kako se to radi ja msm da trebas stavit redirect ako nije neki user logovan!
To ti se zove zasticavanje pomocu .htaccess-a.

http://www.elated.com/articles/password-protecting-your-pages-with-htaccess/

Eto ti tut, sve fino objasnjeno.
Vi3rus je napisao/la:
Nije to to
Eldar001 je napisao/la:
Nije to to :(
a sta to hoces da naplacivas ulaz na site nesto kao premium
abraham je napisao/la:
a sta to hoces da naplacivas ulaz na site nesto kao premium
Ne , nego kao da se mozes registrovat i onda logovat da bi usao u sajt ...
ne znam dali si gledao kao na raserv.org registrujes se pa onda se logujes i imas veci pristup sajtu ...
Eldar001 je napisao/la:
ne znam dali si gledao kao na raserv.org registrujes se pa onda se logujes i imas veci pristup sajtu ...
ja kad sam radio sa forumima imala je opcija sta mozes vidjeti ako si gost i iskljucis sve opcije i to dodje to tako slicno ima i u joomli a sad u cemu ti radis nezz
Eldar001 je napisao/la:
Pa jednostavno ti je to napraviti ako znaš PHP.

Napraviš text forme i button, i sve to spojiš da se zapisuje u bazu. I onda opet ako hoćeš za login, napraviš da ono kao "IF" ako razumiješ o čemu govorim npr. treba ti ovakva komanda: "ako je u textform2 text: password onda dopusti ulaz"

Sretno
united je napisao/la:
Pa jednostavno ti je to napraviti ako znaš PHP.

Napraviš text forme i button, i sve to spojiš da se zapisuje u bazu. I onda opet ako hoćeš za login, napraviš da ono kao "IF" ako razumiješ o čemu govorim npr. treba ti ovakva komanda: "ako je u textform2 text: password onda dopusti ulaz"

Sretno
Hvala , ne znam oko php
Abraham pomogao ...
lock , del

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.