Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem!

75 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.05.2010. u 22:51

Problem je slijedeci:
Ne moze kompjuter da mi prepozna mobitel, dok je prije 2 dana mogo :S
Pokuso system restore al ne pomaze :S

E sad neznam sta da radim a hitno mi to treba da nesto prebacim na mob.

Mobitel Samsung i900

Unaprijed hvala!
I meni se to bas danas desilo. Obrisi instalirane drivere za mobitel preko control panela. Restart pc, spoji mobitel sa kompjuterom, zatim instaliraj drivere. (Ako ih imas, ako ne onda ti je eventualno do hardware)
ukopčaj u neki drugi utor na kompu
možda to pomogne

i meni se to nekad događa,isprobam 100 kombinacija i uspije
Nedac4zr4il je napisao/la:
I meni se to bas danas desilo. Obrisi instalirane drivere za mobitel preko control panela. Restart pc, spoji mobitel sa kompjuterom, zatim instaliraj drivere. (Ako ih imas, ako ne onda ti je eventualno do hardware)
Nemam nikakav driver :S A ne mogu ni da ga nadem na netu al nikako mi comp ne moze da prepozna :S Pomagaj KAMMMAAAN :S
eX_SnoW je napisao/la:
Nemam nikakav driver :S A ne mogu ni da ga nadem na netu al nikako mi comp ne moze da prepozna :S Pomagaj KAMMMAAAN :S
Koji ti je model telefona? Mozda postoji neki pc suite. Kod mene je lg pa ti zato i govorim.... Ili jednostvano probaj ubaciti u drugi prikljucak usb....
THE_BEST je napisao/la:
ukopčaj u neki drugi utor na kompu
možda to pomogne

i meni se to nekad događa,isprobam 100 kombinacija i uspije
Ma probo i hiljadu kombinacija pa ne more :S
izvadi bateriju,memorijsku,sim karticu i ukljuci ga, trebao bi ga prepoznati samo gao USB... onda kad prepozna iskopcaj vrati sve u njega i probaj opet...Tako je kod mene
electr0 je napisao/la:
izvadi bateriju,memorijsku,sim karticu i ukljuci ga, trebao bi ga prepoznati samo gao USB... onda kad prepozna iskopcaj vrati sve u njega i probaj opet...Tako je kod mene
Ma to je bilo drugo sta sam pokuso :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.