Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nike Air Force 2 u Sarajevu ??

201 pregled · 6 odgovora · otvorena 25.05.2010. u 16:36

Zanima me gdje se u Sarajevu imaju kupiti ove tene:

Model je Nike Air Force 2 i ako neko zna gdje se u Sarajevu imaju kupiti neka napise pls 
Cijena nije bitna.. 
~Nemojte trashat pls oddavno trazim ovakve tene..
NIsam nigdje primjetio slicne, ali ako igdje ima, onda je to u NIKE shopu u ferhadiji.. Jbg, mozes i ti izaci i malo pogledati, nije Sarajevo NY, ima 20 radnji max...

Ako sam dobro upratio Zilla se "kuži" u te stvari, pa ga kontaktiraj.. Mislim da ima neki dobar web site preko kojeg mozes naruciti, cak i jeftinije nego u radnjama..
KillaOR je napisao/la:
NIsam nigdje primjetio slicne, ali ako igdje ima, onda je to u NIKE shopu u ferhadiji.. Jbg, mozes i ti izaci i malo pogledati, nije Sarajevo NY, ima 20 radnji max...

Ako sam dobro upratio Zilla se "kuži" u te stvari, pa ga kontaktiraj.. Mislim da ima neki dobar web site preko kojeg mozes naruciti, cak i jeftinije nego u radnjama..
Bio sam vec u oba nike shopa ali nema. Samo bile neke lakirane crne.. totalno bezze :/
Imam ovaj air force 2 model ali stari 2009..
Da mi je ovakve duboke naci.. 

@dz_omba: "celu" zimu sadio krompir i ucio gramatiku 
Pod jedan tene su rika. A drugo, pa liku sad ce ljeto i ti bi kupovao ovo, sta si radio celu zimu? oO

Post dobio šamar od KillaOR

Iskreno, tene su ružne ko sam Djavo, ne bi ih nosao ni za kakve pare  Al svak' ima svoj ukus, ne mješam se u to 

BTW : vidi na piku, gledam ima izbor tena haus, vidim i status " novo ", paaa, GL
Pitaj Latica nek' ti kaze gdje je Trnka kupio.On ima takve ja mislim 

c-ya 
Buraz moram ti reci, iako me se ne tice, ja ovo nikad ne bih uzeo!

Post dobio šamar od KillaOR

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.