Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[rq] Sastav

97 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.05.2010. u 15:20

Eh ovako, odma' na pocetku. Znam da je skola.ba zabranjena na gamersu, al' ovo mi je iskrslo veoma hitno, jer imam nekih obaveza, nije vazno uglavnom. !

Treba mi sastav iz Englenskog jezika. Slobodna je tema. E ja bi bio' zahvalan kad bi neko od vas to odradio, za ocjenu 3-4, ako ikako moze ? Bodovi ce biti, ako se odradi tema. Nisam scammer, odma' da znate .

Moliim vas . Hvala
Mislim stvarno nema smisla da ti neko pise sastave za skolu,razumio bih da trazis pojedine informacije u vezi tog sastava,ali ovako je glupo ... tvoja obaveza je da pises sebi iako imas i drugih obaveza pored toga,moras sam rijesavati

ne citiraj!
Slobodna tema ? , [email uklonjen] imam 5 iz engleskog XD dodaj da se dogovorimo za nagradu
Izvini brate. Nemam ja starog da mi radi u Vladi BIH i da me vodi na instrukcije, nit sam tatin dečko. Meni moje, starom svoje.

/ no homo . I javi se ako neko 'oce ?
aLmo je napisao/la:
Izvini brate. Nemam ja starog da mi radi u Vladi BIH i da me vodi na instrukcije, nit sam tatin dečko. Meni moje, starom svoje.

/ no homo . I javi se ako neko 'oce ?
Javio se ja..Nego šta bi ti otprilike volio
ellyx je napisao/la:
Javio se ja..Nego šta bi ti otprilike volio
Nemoj ti ocat'

I lives in
jacky je napisao/la:
Nemoj ti ocat'

I lives in
Ma znam ja engleski, nebrini imam 5. Imam nekoliko dobrih a ocjenjenih sastava pa cu mu dat jedan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.