Diskusija
Armin Deejay - Love on Hard Lead
155 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.05.2010. u 00:09
Jos dosta vjezbe, mjesas 2 stila na pocetku ... imas lead beat i dodajes neki techno beat, kasnije prijelaz bas nikakav.
Inace fino zvuci samo da si ljepse ukomponovao
Keep it working, i ako mozes mi samo na pm poslati link za DLL techno/trance packa da ne prozivodim samo HardStyle muziku
Hvala,
<3

Keep it working, i ako mozes mi samo na pm poslati link za DLL techno/trance packa da ne prozivodim samo HardStyle muziku

Hvala,
<3
odlicna traka, svaka cast ! 
nekako mi naslov ide uz traku skroz
@hole haveru sto to krvaris ??

nekako mi naslov ide uz traku skroz

@hole haveru sto to krvaris ??
SNACK24 je napisao/la:
Jos dosta vjezbe, mjesas 2 stila na pocetku ... imas lead beat i dodajes neki techno beat, kasnije prijelaz bas nikakav.
Keep it working, i ako mozes mi samo na pm poslati link za DLL techno/trance packa da ne prozivodim samo HardStyle muziku ;D
Hvala,
<3

Keep it working, i ako mozes mi samo na pm poslati link za DLL techno/trance packa da ne prozivodim samo HardStyle muziku ;D
Hvala,
<3
btw, pocetak nema lead uopste samo piano, koji je ovdje u ulozi syntha, a prelaz je takav jer sam tako htio, prelaz je cool

btw. nemam takav pack, tesko je nabaviti bash techno/trance pack, vidi pa nabavi VEH2, VEC2, i + nekih hard kickova, ne treba ti nista vise...
Hard <3
Armaaaa Bravo maca odlicna
samo da dizes na nekim djelovima malo vise bilo bi cudo
Extra je, pravo mi se svidio
E drug, niđe veze!
Meni se pravo svidja, nekako ima melodican refren, odmah mi je usao u glavu.. Nekako imam osjecaj da je pocetak slabiji, ali ok je to.. Svaka ti cast!
A za ove hatere, covjek bar nesto svoje pravi, a ne vi u Virtuaj DJ-u i kontate face..
Samo nastavi dalje..
A za ove hatere, covjek bar nesto svoje pravi, a ne vi u Virtuaj DJ-u i kontate face..
Samo nastavi dalje..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.