Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTX 285

160 pregleda · 19 odgovora · otvorena 24.05.2010. u 22:34

Pozdrav svima trebam vas savjet oko ove graficke:
XFX NVIDIA GeForce GTX 285 1GB DDR3 kontam da je kupim pa mi treba vase misljenje jel vrijedi ove pare 792 KM
toliko kosta tu gdje sam gledao dosadilo mi vise sve novije igre moram na medium igrati nije to to ostatak konfiguracije mi je core 2 duo 2,9 Ghz Ram DDR2 4Gb graficku necu spominjat sram me P.S nemojte preporucivati Atijeve grafe plz
lol zavisi koja ti je napojna i maticna -.-" nemozes na krntiju staviti jaku grafu, btw ja bih uzeo 5870 1g gddr5

a sto bogati nemoze atijeva -.-" ??

Kako si samo Gloooooooooooooooooooooooooooop
KajotY je napisao/la:
lol zavisi koja ti je napojna i maticna -.-" nemozes na krntiju staviti jaku grafu, btw ja bih uzeo 5870 1g gddr5

a sto bogati nemoze atijeva -.-" ??

Kako si samo Gloooooooooooooooooooooooooooop :r
haj procitaj kraj mog posta majke ti sta pise
ATI HD 58xx serija do sada ne prevazidjena. Za manje para dobijes bolju grafu. A ako hoces da potrosis tolike pare na losiju grafu samo naprijed. Inace i ta tvoja nVidia-ina grafa je odlicna. Ali ja bi prije sebi uzeo neku od HD58xx serije DDR5 memorija naspram DDR3.
Procesor ti je mozda malo preslab za tu grafu ali nece ni quad core dati drasticno vece performanse.Meni se cini da je ta grafa preskupa :S
< Ja je imam i prezadovoljan sam
< Vrijedi tih para , ja sam je preko prijatelja platio 620 KM novu
< Igrice ti lete max
silver je napisao/la:
< Ja je imam i prezadovoljan sam
< Vrijedi tih para , ja sam je preko prijatelja platio 620 KM novu
< Igrice ti lete max
Lahko je tebi kad si sponzorusa
Uff, 700 i kusur dati za nVidinu predpredprednajjacu kartu? Ma neeee, ha pljuc malo više para i kupi si neku ATI 5k....
za iste pare dobiješ 5870 koja je dosta jača od ove gtx285
čak je i dosta jeftnija 5850 jača/ista od ove gtx285

ako si tolika bu*ala da ćeš za isto para kupiti slabiju grafu samo zato što je nvida onda ne trebaš ni otvarat teme na forumu

ati trenutno DERE nvidiju po omjeru performanse/cijena
na našim prostorima je ati defnitivno best-buy,ako si ti toliki zadrti nvidijaš da ne želiš uzeti bolju atijevu grafu onda uzimaj ovu gtx285 i ne otvaraj temu na forumu kad si već odlučio što ćeš uzeti...

5850 je tu negdje ko i ova gtx285 (čak bi rekao da je 5850 jača) a košta 679 maraka u imtecu (ili ti ga 100 maraka jeftnija)
što se tiče samog odabira grafe,možda bi ti bolje bilo uzeti neku malo slabiju jer te procesor koči u svemu tome
sigurno nećeš iskoristiti puni potencijal grafe sa dualcem na 2,9
u onim igrama koje koriste više jezgri sigurno bi dobio dosta više fps-a sa quadom

uzmi si neku malo slabiju grafu i uštedi si para

@silver ti nemaš gtx285 nego gtx280 koja je nešto slabija od ove gtx285
više bi ti se isplatila 5850
THE_BEST je napisao/la:
za iste pare dobiješ 5870 koja je dosta jača od ove gtx285
čak je i dosta jeftnija 5850 jača/ista od ove gtx285

ako si tolika bu*ala da ćeš za isto para kupiti slabiju grafu samo zato što je nvida onda ne trebaš ni otvarat teme na forumu

ati trenutno DERE nvidiju po omjeru performanse/cijena
na našim prostorima je ati defnitivno best-buy,ako si ti toliki zadrti nvidijaš da ne želiš uzeti bolju atijevu grafu onda uzimaj ovu gtx285 i ne otvaraj temu na forumu kad si već odlučio što ćeš uzeti...

5850 je tu negdje ko i ova gtx285 (čak bi rekao da je 5850 jača) a košta 679 maraka u imtecu (ili ti ga 100 maraka jeftnija)
što se tiče samog odabira grafe,možda bi ti bolje bilo uzeti neku malo slabiju jer te procesor koči u svemu tome
sigurno nećeš iskoristiti puni potencijal grafe sa dualcem na 2,9
u onim igrama koje koriste više jezgri sigurno bi dobio dosta više fps-a sa quadom

uzmi si neku malo slabiju grafu i uštedi si para

@silver ti nemaš gtx285 nego gtx280 koja je nešto slabija od ove gtx285
više bi ti se isplatila 5850
E ovako budala nisam da cu se zaletiti i bacit pare na nesto sto ne valja zato sam i otvorio temu da mi pomognete zato sto se i ja dvoumim i hvala svima ali imaj obzira da sam fino napisao ne predlazite mi atijeve grafe imam svoje razloge nemam nista protiv ljudi koji ih gotive ali valjda svak ima pravo na izbor jesam li u pravu?
g_freak je napisao/la:
E ovako budala nisam da cu se zaletiti i bacit pare na nesto sto ne valja zato sam i otvorio temu da mi pomognete zato sto se i ja dvoumim i hvala svima ali imaj obzira da sam fino napisao ne predlazite mi atijeve grafe imam svoje razloge nemam nista protiv ljudi koji ih gotive ali valjda svak ima pravo na izbor jesam li u pravu?
nisi u pravu
je li ti želiš najbolju grafičku karticu za tih 800 maraka ???

ako želiš onda uzmi atija

ako ne želiš onda nas ne pitaj za savjet

mene iskreno nije briga zašto ne želiš atija,sigurno ti neki "pametni" drug iz razreda rekao da je ati smeće jer on ima nvidiju ili nešto slično
ako želiš najbolje za te pare onda uzmi atija,ako si već rekao da uzimaš samo nvidiju onda ne pitaj za savjet jer ti nemamo što reći

BTW-zalijećeš se i trošiš pare na ono što ne valja
po meni je bacanje para platiti 100 maraka više grafu sa istim ili čak slabijim performansama....
da si ti informiran znao bi da je 5850 best-buy a da je ova gtx285 definitvno PRESKUPA za ono što nudi

da ti kažem nekoliko stvari
1. otiđi na bilo koji dobar informatički forum sa balkana i reći će ti da 5850 best-buy te da je glupost uzimati gtx285 pored njega i bacati pare

2.ovdje ćeš teško dobiti neke dobre odgovore,većina ti reći odlična grafa,prejaka i sl. što ti zapravo neće ništa pomoć

i još neke stvari da ti kažem
a) gtx285 je overkill za taj procesor
b)vjerovatno ćeš morati kupovati novo napajanje
c)za te pare u hrvatskoj možeš bez problema nabaviti 15-20 % jaču 5870

ja sam ti dao savjet koji je 100 % točan i nitko tko se razumije u te stvari ovo ne može pobiti
ako si pametan poslušat ćeš me i uštediti 100 maraka i dobiti istu,ako ne i bolju grafu
ako već ne želiš poslušati savjet onda ovu temu mogu slobodno premjestiti u smeće jer nema smisla...

meni se ipak čini da si ti ovu temu otvorio kako bi se pohvalio grafom koju ćeš kupiti a ne da bi tražio neki savjet

da sve skratim:
1. GRAFA NE VRIJEDI NI PRIBLIŽNO 792 MARKE (JOŠ AKO URAČUNAMO DA ĆEŠ MOŽDA MORATI KUPOVATI NOVO NAPAJANJE)
2.PROCESOR TI NEĆE MOĆI ISKORISTITI GRAFU U POTPUNOSTI,POSEBNO U IGRAMA KOJE KORISTE 4 JEZGRE
3.
a)UŠTEDI SI MNOGO PARA I UZMI NEKU 4890 ZA 350 MARAKA,DOVOLJNA DA VRTIŠ SVE NA HIGH
b)UZMI 5850,PRODAJ OVAJ SADAŠNJI PROCESOR A ZA RAZLIKU U PARAMA IZMEĐU 5850 I GTX285 (ŠTOVIŠE,REKAO BI DA JE 5850 ČAK I BOLJA)UZMI NEKI QUAD
c)ISTA SOLUCIJA KAO I POD B SAMO UMJESTO PROCESORA PRODAŠ I MATIČNU I PREĐEŠ NA AMD KOJI JE DOSTA JEFTNIJI

Post dobio aplauz od suiCidal

THE_BEST je napisao/la:
nisi u pravu
je li ti želiš najbolju grafičku karticu za tih 800 maraka

ako želiš onda uzmi atija

ako ne želiš onda nas ne pitaj za savjet

mene iskreno nije briga zašto ne želiš atija,sigurno ti neki "pametni" drug iz razreda rekao da je ati smeće jer on ima nvidiju ili nešto slično
ako želiš najbolje za te pare onda uzmi atija,ako si već rekao da uzimaš samo nvidiju onda ne pitaj za savjet jer ti nemamo što reći

BTW-zalijećeš se i trošiš pare na ono što ne valja
po meni je bacanje para platiti 100 maraka više grafu sa istim ili čak slabijim performansama....
da si ti informiran znao bi da je 5850 best-buy a da je ova gtx285 definitvno PRESKUPA za ono što nudi

da ti kažem nekoliko stvari
1. otiđi na bilo koji dobar informatički forum sa balkana i reći će ti da 5850 best-buy te da je glupost uzimati gtx285 pored njega i bacati pare

2.ovdje ćeš teško dobiti neke dobre odgovore,većina ti reći odlična grafa,prejaka i sl. što ti zapravo neće ništa pomoć

i još neke stvari da ti kažem
a) gtx285 je overkill za taj procesor
b)vjerovatno ćeš morati kupovati novo napajanje
c)za te pare u hrvatskoj možeš bez problema nabaviti 15-20 % jaču 5870

ja sam ti dao savjet koji je 100 % točan i nitko tko se razumije u te stvari ovo ne može pobiti
ako si pametan poslušat ćeš me i uštediti 100 maraka i dobiti istu,ako ne i bolju grafu
ako već ne želiš poslušati savjet onda ovu temu mogu slobodno premjestiti u smeće jer nema smisla...

meni se ipak čini da si ti ovu temu otvorio kako bi se pohvalio grafom koju ćeš kupiti a ne da bi tražio neki savjet

da sve skratim:
1. GRAFA NE VRIJEDI NI PRIBLIŽNO 792 MARKE (JOŠ AKO URAČUNAMO DA ĆEŠ MOŽDA MORATI KUPOVATI NOVO NAPAJANJE)
2.PROCESOR TI NEĆE MOĆI ISKORISTITI GRAFU U POTPUNOSTI,POSEBNO U IGRAMA KOJE KORISTE 4 JEZGRE
3.
a)UŠTEDI SI MNOGO PARA I UZMI NEKU 4890 ZA 350 MARAKA,DOVOLJNA DA VRTIŠ SVE NA HIGH
b)UZMI 5850,PRODAJ OVAJ SADAŠNJI PROCESOR A ZA RAZLIKU U PARAMA IZMEĐU 5850 I GTX285 (ŠTOVIŠE,REKAO BI DA JE 5850 ČAK I BOLJA)UZMI NEKI QUAD
c)ISTA SOLUCIJA KAO I POD B SAMO UMJESTO PROCESORA PRODAŠ I MATIČNU I PREĐEŠ NA AMD KOJI JE DOSTA JEFTNIJI
Jednog dana ces skuziti...samo pogledaj galeriju na ormaru imam 5850 a u drugom kompu idalje drzim gtx260...jednostavno iz principa

Nvidia > ATi
Da te bezveze ne citiram reci cu ti samo ovo te spike best buy atijeve kartice enmoj mi to prodavati evo 2 put sam ti pisao nemoj ati al dzaba vidi se da si fanboy dok ja kao sto sam rekao imam razloge imao sam i atijeve kartice i nvidia u istom rangu sudim po tome i nisam se dosao pohvaliti kako cu dati pare za tu grafu nije bas neka high end grafa da sam se mislio hvaliti otvorio bi temu gtx 480 Molim admine da lockaju temu ili brisu da se ne spama dzabe
g_freak je napisao/la:
Da te bezveze ne citiram reci cu ti samo ovo te spike best buy atijeve kartice enmoj mi to prodavati evo 2 put sam ti pisao nemoj ati al dzaba vidi se da si fanboy dok ja kao sto sam rekao imam razloge imao sam i atijeve kartice i nvidia u istom rangu sudim po tome i nisam se dosao pohvaliti kako cu dati pare za tu grafu nije bas neka high end grafa da sam se mislio hvaliti otvorio bi temu gtx 480 Molim admine da lockaju temu ili brisu da se ne spama dzabe
ne znam ko je ovdje fanboy,ja ili ti
da je nvidia trenutno bolji buy od atija predložio bi ti nju

ali nije,i očito je da si ti ovdje fanboy jer NIKAKO ne želiš ati iako trenutno DERE nvidiju u svim aspektima

što se tiče onog lika gore koji kaže nvidia>ati
SMIJEŠAN JE
koliko vidim kaže da je gtx260 bolja od 5850
LOL, 4890 je bolja od te gtx260 (sve ovisi o verziji)

ja nisam fanboy atija tko imalo prati stanje na tržištu zna da trenutno ati OWNA nvidiju
nije meni problem preporučiti nekome nvidiju da je ona stvarno bolji buy
SAMO MI RECI JEDAN RAZLOG ZAŠTO JE NVIDIA BOLJA OD ATIJA.SAMO JEDAN...
TRENUTNO JE ATI BOLJI JER DOBIJEŠ KARTICU VEĆE SNAGE ZA MANJE PARA

5850 > GTX285
bolja po performansama i bolja po cijeni
ako ćeš ti uzeti nvidiju samo zato što je nvidia (i to ti je očito jedini razlog)onda nešto stvarno nije u redu s tvojim mozogom

stalno se ponavljate:ne želim ati,nvidija je nvidija
šta vam to znači ???
je li to znači da ćete rađe platiti 100 maraka više za slabiju karticu ??

ovdje je očito previše fanboya,5850 je MNOGO isplativiji od ove gtx285 a još i bolji po performansama

nemaš šta ovdje radit kad se 95 % ljudi ne razumije u to
ajde na neki informatički forum tipa www.bug.hr i vidjet ćeš kako će ti se nasmijat kad im kažeš da ideš uzimat gtx2850 umjesto 5850

što se tiče onog lika što kaže da mu je bolja gtx260 od 5850....pojma nema
ili je veliki nvidia fanboy ili pojma nema o hardveru(ili laže,što je isto vrlo moguće)
ISKRENO DA VAM KAŽEM DA MI JE ŽAO LJUDI POPUT VAS
NVIDIJU UZDIŽETE U NEBESA A NI SAMI NE ZNATE ZAŠTO,JEDINI VAM JE ODGOVOR : JER JE TO NVIDA
JA UZDIŽEM ATI JER IMAM VALJAN RAZLOG,U TOME JE RAZLIKA IZMEĐU FANBOYA I OSTALIH
FANBOYI KUPUJU NEŠTO SAMO ZATO JER JE NVIDIA,DRUGI (PAMETNI) KUPUJU ONO ŠTO JE BOLJE U OMJERU PERFORMANSE/CIJENA A TO JE DEFINITVNO SADA ATI

sada čekam tvoj odgovor koji će glasiti ovako:
ne predlaži mi ati,ne želim ga iz nekih razloga koje neću reći...
ajde nam ti reci valjan razlog zašto ne želiš atija i onda možemo o tome pričati
dok mi ne kažeš za mene nisi ništa nego jedna obična b****a

1. P.S nemojte preporucivati Atijeve grafe plz
2. ne predlazite mi atijeve grafe imam svoje razloge
3. Nvidia > ATi
4. kao sto sam rekao imam razloge imao sam i atijeve kartice i nvidia u istom rangu sudim po tome

Ovo su vam svi argumenti zašto ne uzeti atijeve grafe
HAHAHAHAH,pa stvarno ste smiješni
čini se da ja pobjeđujem....

moj jedini arguement zašto ne uzeti gtx2850:
1. jer je preskupa za ono što nudi,za 100 maraka manje uzmeš 5850 koja je bolja8slabija sigurno nije) od ove gtx285 i to nitko ne može pobiti

sad vi blejite o nvidiji koliko vas volja,svatko normalan bi uzeo 5850 ali pošto si ti poseban slučaj....
Evo posto vidim ti ne odustajes iako od pocetka trpim uvrede tipa ti si budala ako ovo ti si budala ako ono da ja tebi kazem ti si je***a seljacina koja mi od pocetka bleji o atijevim katicam kus i dosta vise nabijem atija i nabijem tebe fino sam ti rekao ali ti ne slusas zato sto si glup i gluh ali taki je najvise ovdje na gamers.ba evo ti razloga ne zelim uzimati kartice koje imaju nestabilne drivere a istrazivo sam po forumima stranim i nasim ne zelim karticu koja ne podrzava physyx znam da ces sad reci physyx je sranje bla,bla,bla ne zelim svako malo imati probleme s high end atijevim grafama na kojim izadje neka igra pa ide ko s emulatorom a ja s svojom low end nvidiom je gonim bez problema ako ti nije dosta razloga briga me odjebi vise ne citiraj me zabi si ati u supak i pici :D

Post dobio šamar od suiCidal

g_freak je napisao/la:
Evo posto vidim ti ne odustajes iako od pocetka trpim uvrede tipa ti si budala ako ovo ti si budala ako ono da ja tebi kazem ti si je***a seljacina koja mi od pocetka bleji o atijevim katicam kus i dosta vise nabijem atija i nabijem tebe fino sam ti rekao ali ti ne slusas zato sto si glup i gluh ali taki je najvise ovdje na gamers.ba evo ti razloga ne zelim uzimati kartice koje imaju nestabilne drivere a istrazivo sam po forumima stranim i nasim ne zelim karticu koja ne podrzava physyx znam da ces sad reci physyx je sranje bla,bla,bla ne zelim svako malo imati probleme s high end atijevim grafama na kojim izadje neka igra pa ide ko s emulatorom a ja s svojom low end nvidiom je gonim bez problema ako ti nije dosta razloga briga me odjebi vise ne citiraj me zabi si ati u supak i pici :D
LOL-nestabilne drivere
ati izbacuje sasvim ok drivere,nvidia odavno radi bolji posao sa driverima
što je najgore dao bi se okladiti da ne znaš ni šta je physx niti koliko ga igara koristi-u svakom slučaju nije vrijedno spomena

to da ćeš imati problema sa atijevim grafama su gluposti koje može izreći samo netko tko se ama baš nikako ne razumije u grafičke kartice
nvidia je uvijek radila dobar posao sa driverima,atiju se u tome popravio te u zadnje vrijeme izdaje solidne drivere
sa driverima sigurno nećeš imati nikakvih problema tako da to otpada
btw,kladio bih se da ne znaš ovo:
NVIDIJINI DRIVERI SU SPRŽILI NEKE GRAFE JER SU AUTOMATSKI GASILI VENTILATOR OD GRAFE
pa sad govori nešto o driverima
ne vjeruješ mi ??
http://www.tportal.hr/tehno/racunala/58230/Novi-Nvidijini-driveri-prze-graficke-kartice.html

pa sad govori da su atijeve driveri loši....

1.drivere ne prihvaćam kao razlog zašto ne želiš atija
2.phsyx je meni totalno nebitan jer ne donosi gotovo nikakvu razliku a i ne podržava ga toliko igara da bi bio releventan...
u svakom slučaju,phsyx nije razlog zašto bi platio preko 100 maraka više za slabiju grafu

ja još nisam dobio dobar razlog zašto bi slabiju karticu platio 100 maraka više
kad ga dobijem onda ću prestati misliti tako loše o tebi...

što se tiče tvoje izjave da si ati zabijem u šupak:
oni koji su kupili gtx285 osim jače kartice koju si mogu zabiti u šupak ostalo im je još više od 100 maraka koje također mogu zabiti u šupak...
THE_BEST je napisao/la:
LOL-nestabilne drivere
ati izbacuje sasvim ok drivere,nvidia odavno radi bolji posao sa driverima
što je najgore dao bi se okladiti da ne znaš ni šta je physx niti koliko ga igara koristi-u svakom slučaju nije vrijedno spomena

to da ćeš imati problema sa atijevim grafama su gluposti koje može izreći samo netko tko se ama baš nikako ne razumije u grafičke kartice
nvidia je uvijek radila dobar posao sa driverima,atiju se u tome popravio te u zadnje vrijeme izdaje solidne drivere
sa driverima sigurno nećeš imati nikakvih problema tako da to otpada
btw,kladio bih se da ne znaš ovo:
NVIDIJINI DRIVERI SU SPRŽILI NEKE GRAFE JER SU AUTOMATSKI GASILI VENTILATOR OD GRAFE
pa sad govori nešto o driverima
ne vjeruješ mi ??
http://www.tportal.hr/tehno/racunala/58230/Novi-Nvidijini-driveri-prze-graficke-kartice.html

pa sad govori da su atijeve driveri loši....

1.drivere ne prihvaćam kao razlog zašto ne želiš atija
2.phsyx je meni totalno nebitan jer ne donosi gotovo nikakvu razliku a i ne podržava ga toliko igara da bi bio releventan...
u svakom slučaju,phsyx nije razlog zašto bi platio preko 100 maraka više za slabiju grafu

ja još nisam dobio dobar razlog zašto bi slabiju karticu platio 100 maraka više
kad ga dobijem onda ću prestati misliti tako loše o tebi...

što se tiče tvoje izjave da si ati zabijem u šupak:
oni koji su kupili gtx285 osim jače kartice koju si mogu zabiti u šupak ostalo im je još više od 100 maraka koje također mogu zabiti u šupak...
Ti imas previse slobodnog vremena majke mi :S
g_freak je napisao/la:
Ti imas previse slobodnog vremena majke mi :S
kakve sad to veze ima sa temom ???

lako se da zaključiti da nemaš nikakav dobar argument protiv ovoga što sam ja rekao pa pišeš gluposti kako bi skrenuo sa teme...
THE_BEST je napisao/la:
kakve sad to veze ima sa temom ???

lako se da zaključiti da nemaš nikakav dobar argument protiv ovoga što sam ja rekao pa pišeš gluposti kako bi skrenuo sa teme...
Evo ti argument ti si puko majke mi ljeci se pa vidi svak ko cita ja tebi mogu davati argumente jos godinu dana i ti bi rekao to nije nista ti si jedna iskompleksirana licnost to je moja zadnja za ovo a ti i dalje ispadaj patetican tebi ako nije dovoljno sta sam ja naveo to su moji razlozi ja se ne trebam tebi pravdati a ni nikom na ovome forumu ozbiljno ti kazem tebi treba pomoc ali psihijatrijska
g_freak je napisao/la:
Evo ti argument ti si puko majke mi ljeci se pa vidi svak ko cita ja tebi mogu davati argumente jos godinu dana i ti bi rekao to nije nista ti si jedna iskompleksirana licnost to je moja zadnja za ovo a ti i dalje ispadaj patetican tebi ako nije dovoljno sta sam ja naveo to su moji razlozi ja se ne trebam tebi pravdati a ni nikom na ovome forumu ozbiljno ti kazem tebi treba pomoc ali psihijatrijska
ja tu ne vidim niti jedan argument a svojim postom dokazuješ da si ti ovdje tko ima problema (a nema kulture) a ne ja..

ja sam iz svega shvatio da si ti nvidia fanboy koji ne može prihvatiti da trenutno ati ima isplativije kartice
a shvatili su i ostali

ne znam ja tko je ovdje iskompleksiran,mislim da vlastitu majku ne bi branio kako sada braniš nvidiju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.