g_freak je napisao/la:
Da te bezveze ne citiram reci cu ti samo ovo te spike best buy atijeve kartice enmoj mi to prodavati evo 2 put sam ti pisao nemoj ati al dzaba vidi se da si fanboy dok ja kao sto sam rekao imam razloge imao sam i atijeve kartice i nvidia u istom rangu sudim po tome i nisam se dosao pohvaliti kako cu dati pare za tu grafu nije bas neka high end grafa da sam se mislio hvaliti otvorio bi temu gtx 480 Molim admine da lockaju temu ili brisu da se ne spama dzabe
ne znam ko je ovdje fanboy,ja ili ti
da je nvidia trenutno bolji buy od atija predložio bi ti nju
ali nije,i očito je da si ti ovdje fanboy jer NIKAKO ne želiš ati iako trenutno DERE nvidiju u svim aspektima
što se tiče onog lika gore koji kaže nvidia>ati
SMIJEŠAN JE
koliko vidim kaže da je gtx260 bolja od 5850
LOL, 4890 je bolja od te gtx260 (sve ovisi o verziji)
ja nisam fanboy atija tko imalo prati stanje na tržištu zna da trenutno ati OWNA nvidiju
nije meni problem preporučiti nekome nvidiju da je ona stvarno bolji buy
SAMO MI RECI JEDAN RAZLOG ZAŠTO JE NVIDIA BOLJA OD ATIJA.SAMO JEDAN...
TRENUTNO JE ATI BOLJI JER DOBIJEŠ KARTICU VEĆE SNAGE ZA MANJE PARA
5850 > GTX285
bolja po performansama i bolja po cijeni
ako ćeš ti uzeti nvidiju samo zato što je nvidia (i to ti je očito jedini razlog)onda nešto stvarno nije u redu s tvojim mozogom
stalno se ponavljate:ne želim ati,nvidija je nvidija
šta vam to znači ???
je li to znači da ćete rađe platiti 100 maraka više za slabiju karticu ??
ovdje je očito previše fanboya,5850 je MNOGO isplativiji od ove gtx285 a još i bolji po performansama
nemaš šta ovdje radit kad se 95 % ljudi ne razumije u to
ajde na neki informatički forum tipa www.bug.hr i vidjet ćeš kako će ti se nasmijat kad im kažeš da ideš uzimat gtx2850 umjesto 5850
što se tiče onog lika što kaže da mu je bolja gtx260 od 5850....pojma nema
ili je veliki nvidia fanboy ili pojma nema o hardveru(ili laže,što je isto vrlo moguće)
ISKRENO DA VAM KAŽEM DA MI JE ŽAO LJUDI POPUT VAS
NVIDIJU UZDIŽETE U NEBESA A NI SAMI NE ZNATE ZAŠTO,JEDINI VAM JE ODGOVOR : JER JE TO NVIDA
JA UZDIŽEM ATI JER IMAM VALJAN RAZLOG,U TOME JE RAZLIKA IZMEĐU FANBOYA I OSTALIH
FANBOYI KUPUJU NEŠTO SAMO ZATO JER JE NVIDIA,DRUGI (PAMETNI) KUPUJU ONO ŠTO JE BOLJE U OMJERU PERFORMANSE/CIJENA A TO JE DEFINITVNO SADA ATI
sada čekam tvoj odgovor koji će glasiti ovako:
ne predlaži mi ati,ne želim ga iz nekih razloga koje neću reći...
ajde nam ti reci valjan razlog zašto ne želiš atija i onda možemo o tome pričati
dok mi ne kažeš za mene nisi ništa nego jedna obična b****a
1. P.S nemojte preporucivati Atijeve grafe plz
2. ne predlazite mi atijeve grafe imam svoje razloge
3. Nvidia > ATi
4. kao sto sam rekao imam razloge imao sam i atijeve kartice i nvidia u istom rangu sudim po tome
Ovo su vam svi argumenti zašto ne uzeti atijeve grafe
HAHAHAHAH,pa stvarno ste smiješni
čini se da ja pobjeđujem....
moj jedini arguement zašto ne uzeti gtx2850:
1. jer je preskupa za ono što nudi,za 100 maraka manje uzmeš 5850 koja je bolja8slabija sigurno nije) od ove gtx285 i to nitko ne može pobiti
sad vi blejite o nvidiji koliko vas volja,svatko normalan bi uzeo 5850 ali pošto si ti poseban slučaj....