Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc CoD 2 Singleplayer :(

94 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.05.2010. u 16:35

ovako, poceo sam igrati CoD 2 i sada Multiplayer igram na Global net serveru takodje, i sada nemogu da udjem u Single Player(tj. da igram singleplayer)... kako to da popravim..
Hvala!
Bez Spama!!!
/edit:
evo ss:

kad kliknem OK :
Mogao si se javit na msn, kad ga već imaš prije nego što otvoriš temu (Pogotovo o codu, ha ya)
-Mogao si jedan SS nabacit, gdje šta kako hmm..
Ako si patchao igru onda ne možeš igrati SP, sad ne znam da li postoji i crack s kojim kada se cracka patchana igra može igrati SP...
united je napisao/la:
Ako si patchao igru onda ne možeš igrati SP, sad ne znam da li postoji i crack s kojim kada se cracka patchana igra može igrati SP...
patcho sam :( kako mogu da ga unpachujem :D ili sta... :*
Milos_Bih je napisao/la:
patcho sam kako mogu da ga unpachujem ili sta... :*
Ne može se patch brisati, moraš obrisati CoD2 pa onda ga opet instalirati ali tada nećeš moći igrati MP tj. moći ćeš al' 1.0 verziju na kojoj ima jako malo servera, možda čak i nema ni jednog

Tako da, pronađi crack za SP nakon patchovanja i moći ćeš igrati i MP i SP.
united je napisao/la:
Ne može se patch brisati, moraš obrisati CoD2 pa onda ga opet instalirati ali tada nećeš moći igrati MP tj. moći ćeš al' 1.0 verziju na kojoj ima jako malo servera, možda čak i nema ni jednog :)

Tako da, pronađi crack za SP nakon patchovanja i moći ćeš igrati i MP i SP.
Mozes li ti potraziti molim te??? :P
Hvala (necu jos vise da zeznem...)
Milos_Bih je napisao/la:
Mozes li ti potraziti molim te
Hvala (necu jos vise da zeznem...)
Evo ovdje !
ako ti je 1.3 patch, ne može SP, ako skineš patch 1.6 full za cod2 onda će ti moći normalno SP i MP...
Sytrus je napisao/la:
ako ti je 1.3 patch, ne može SP, ako skineš patch 1.6 full za cod2 onda će ti moći normalno SP i MP...
Imas li Download?:|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.