Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šokantna slika

624 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.05.2010. u 15:44

Nisam mogo a da ne postavim, nesto gore nisam vidio u zadnje vrijeme. Legendarni matador Julio Aparicio srecom je prezivio hororski ubod bika u Madridskoj areni pred 25.000 ljudi.

Ovaj debilizam sa zivotinjiama je preso svaku granicu, sto je najdebilnije neduznu isprovociranu zivotinju su nakon ovog dogadjaja drugi matadori ubili! Postoje takodjer igra u kojoj matadori na kraju svog show-a ubiju neduznu zivotinju, pa debilne koride kroz ulice gdje stotine ljudi bude povrjedjeno. Ovo izgleda kao da je covjek zrtva a ustvari surova istina je da je ovo jos jedan u nizu okrutnih nasilja nad zivotinjama, a u zadnje vrijeme smo svjedoci raznih horoskih klipova po netu nasilja nad mackama, psima itd. I nakon ovog ce ljudi i dalje da govore da samo covjek ima dusu, svijest i velica sebe kao devijantno bice?! Ma STFU glupani maloumni, idi uci nauci nesto u zivotu jadan ne bio nemas mozga u toj glavurdi !!!

Neki komentar ?
Nek ga je ubo bik, zaslužio je. Volim nego pare.
Kad oćeš da se igraš e'o ti.

Ma ovo sa životinjama je prevršilo svaku mjeru ba
Gledao sinoc na tv-u. Jos ooni usporili snimak. STRASNO! Ovo bi trebalo zabraniti, j**o tradiciju, kad su zivoti u pitanju!
MorgaN je napisao/la:
Gledao sinoc na tv-u. Jos ooni usporili snimak. STRASNO! Ovo bi trebalo zabraniti, j**o tradiciju, kad su zivoti u pitanju!
Pa jel bik kriv ?

NIJE

Čovjek je kriv. Dobio je ono što je tražio !
Ovako mu i treba, sve bi ja ovako što se zajebavaju sa životinjama !
Citao sam tu vijest jucer , kao poenta je sto je njega bik probio, a svejedno je sto je on tog istog bika prije toga ub'o 8 puta. Neka neka, zasluzio je , i da ga je ubio nebi tugov'o za njim.
Al fkt ne kontam , puste par bikova na ulicu i bježe od njih , i normalno kad ih bikovi sustignu i ubiju sve u njima , onda im jadna životinja kriva. :/...
Prezivljavanje, da ga bik nije ubo bio bi ubijen, i neka je kad je toliko pametan da se igra sa ovako snaznim zivotinjama ...
I na kraju Bik krvi
_bela_ je napisao/la:
Pa jel bik kriv ?

NIJE

Čovjek je kriv. Dobio je ono što je tražio !
Sve zarad tradicije. I taj covjek, radi to da bi zaradio za zivot. Ako ces raspravljati o etici ubistva zivotinje, uradi to sledeci put kad budes ulazio u mesnicu!
Njegova krivica i neopreznost.
Evo video koga zanima http://www.youtube.com/watch?v=aCYAUtIuzEc&feature=player_embedded
Bolesno.
A fuj. :S

Ne mogu da vjerujem. :S

Ovo ne da je odvratno,nego ne znam. :S
MorgaN je napisao/la:
Sve zarad tradicije. I taj covjek, radi to da bi zaradio za zivot. Ako ces raspravljati o etici ubistva zivotinje, uradi to sledeci put kad budes ulazio u mesnicu!
+1
Pogrešan način da zaradi za život. Sam je kriv, sam je tražio, a Boga mi malo je reći da je dobio šta je tražio ^^
Da je bik još živ, ja bih ga poljubio da mi dadne ^^
MorgaN je napisao/la:
Pare se gledaju kako su zaradjene, on kao nije imo izbora za neki drugi poso gdje nece zaradjivat preko mrtvih glava koje zavrse na otpadu dok s druge strane u mesnici mrtve glave se koriste za osnovnu ljudsku potrebu. Ovo je njegov jadni poso a sta je tek sa ostalim koji zlostavljaju iz hira... Zamislite da je situacija obrnuta da se bikovi sa nama igraju koride, tesko je zamislit sada kada tako nije.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.