Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nisan

114 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.05.2010. u 15:56

e ovako...nesto mi nije uredu sa nisanom pomjerio mi se prema dole tako kad puca prema stomaku iz daleka pucam mu iznad glave...sta bi treba kucati u konzolu
Pritisni dugme Page Down
Lol brate, uzmi si ti snajper neki u ruke, opali, i ako ti ruke ne odu barem 20 cm u zrak javi se da rjesavamo zdravstveni problem.
stavi D3D znam do cega ti je stavi to i moce ti
De napisi fino ime teme, ja mislio radi se o autu ....

Nišan...Nisan je avto'
MushRoom je napisao/la:
Lol brate, uzmi si ti snajper neki u ruke, opali, i ako ti ruke ne odu barem 20 cm u zrak javi se da rjesavamo zdravstveni problem.
uzmi ti, pritisni Logout i ne ulazi vise ne kontam sto pisete neke postove koji nemaju veze i sto spamate djaba :S pomozite covjeku ako znate, ako neznate ili vam smeta tema nemojte ni postat ...

btw. jesil instalirao slucajno no-recoil script ili nesto slicno, moj prijatelj je imao isti problem i bilo mu je jer je ubacio neku scriptu
nighty1zhe je napisao/la:
uzmi ti, pritisni Logout i ne ulazi vise ne kontam sto pisete neke postove koji nemaju veze i sto spamate djaba :S pomozite covjeku ako znate, ako neznate ili vam smeta tema nemojte ni postat ...

btw. jesil instalirao slucajno no-recoil script ili nesto slicno, moj prijatelj je imao isti problem i bilo mu je jer je ubacio neku scriptu
Pa msm samo izbrisat scriptu iz config.cfg, a ugl se sve sto je ispod exec userconfig.cfg samo vraca na normalu nakon gasenja cs

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.